Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, December 12, 2010

Pertukaran Blog Widget Di Blog Aku, Blog Dan Blues Bukan Untuk Aku !!

Hari ni aku ada buat sedikit perunaha  pada blog aku  untuk menjimatkan masa kawan kawan blogger masuk kat blog aku neh.. Aku buat perubaan pada widget di sebelah kanan tu iaitu pada widget Klik Aku, widget Ping Blog Sini dan widget Rakan Blog Aku.  dengan mengunakan script MARQUEE supaya senang skit korang nak klik kat banner dan list tu nanti..ahaks....Kilk tau banner tu jangan tak klik pulak..

Cbox Aku
Semua rakan blogger yang wat Blogwalking dan tinggal kan nama dan link kat sini aku akan masukan nama blog korang semua ke widget di bawah nie untuk senang korang lawat blog rakan blog aku nanti.
Widget Rakan Blog

List blog Rakan Blogger akan bergerak dari bawah ke atas, kalau korang minat nak masuk blog yang ader dalam list tu just bawa kursor tikus anda tu ke nama blog dan list tadi akan berhenti korang boleh la klik kat nama blog tu dan korang akan di bawa ke blog yang korang pilih tadi... ok kan .. kan mudah kalau camtu tunggu dan klik jer tak payang nak scroll ke bawah untuk cari..ahaks...

Dan jangan lupa klik2 la kat banner Klik Aku aku neh...pilih yang mana berkenan pastu klik jer...klik kat banner tu bukan aku charge duit pun..hahahahahah, tengok widget kat bawah nie .. widget Klik Aku...
"widget Klik Aku"

Sori... pada mulanya widget neh aku namakan SPONSER... tapi selepas wat sedikit peribahan sekarang widet ni dah jadi widget KLIK AKU... ahaks... ya betul tu klik jangan tak klik...

pstt: widget Rakan Blog Aku akan di kemaskini bila ader blogger baru yang masuk ke Cbox aku dan tinggalkan kesan untuk di jejaki....



online counter

4 comments:

  1. @Rafina.. tak paham...saya pun tak tau nak cerita macam mana erk..ahahahaha apa2 pun sapa2 yang tinggal jejak kat Cbox dan tukar link saya akan masukkan blog mereka tu kat widget Rakan Blog Aku.. nanti boleh lawat blog2 mereka bila klik kat nama blog tu..

    ReplyDelete
  2. oooo gitu..hehe..faham dahhh..ingatkan susah sangat nak faham tadi..heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.