Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Wednesday, March 21, 2012

Barang Lama Di Beri Nafas Baru




Ini merupakan gambar terbaru peralatan untuk aku berblog, komputer riba yang lama juga tak pernah aku bercadang untuk membeli yang baru menggantikan yang ini walaupun dah dua kali masuk workshop tukar motherboad.

Kali ini aku cuma menukar kulit depan jer bagi nampak gempak sikit.. perghhhhh Barcelona lagi, skin nie aku beli masa PC Expo yang lepas, hujung bulan nie ada lagi PC Expo ingat nak gi ronda lagi la cari apa-apa yang patut.. huhuhuhu nampak gayanya habis pulak duit simpanan aku neh...


Bagi pembaca yang ada di penang pada 30 March - 01 April 2012 jangan lupa jom kita pakat pi ramai-ramai serbu booth2 yang mana bagi tawaran harga yang menarik, kasi lipas dan ranap duit dalam poket korang.. hahahaha.

=================== Iklan Sampingan Buat Duit Di Rumah =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Sesi Lawatan Keluarga Ke Muzium Negeri


================== Iklan Sponsor =====================
Cuti sekolah baru-baru nie kami sekeluarga ada membuat lawatan hujung minggu habis melawat tempat jualan barang terpakai (Rockwalk) dekat stadium bandaraya , kami sekeluarga menjangkan kaki ke muzium negeri aku sempat juga snap beberapa keping gambar guna henpon chap ayam aku nie untuk di muatkan di dalam blog yang dah dikira berhabuk sebab lama dah tak kemas kini dengan cerita-cerita baru, aku nak cerita banyak-banyak pun takut lari dari tajuk apa kata kita tengok ja gambar yang aku sempat snap tu..

Lori roda tiga

Kereta TYT yang terawal, antik nie.

Kereta nie sapa punya aku dah lupa nak tengok, perghh besar gila keta nie..

Layan jer... rempah ratus yang british sebat dari tanah melayu.

Patung Francis Light ( awat kaler hitam arr?? )

Logo Syarikat India Timur 

Model kecik bersama meriam kecik.

Mamat kecik bersama gambar askar singh yang british bawa masuk ke Tanah Melayu.

Model kecik bersama gambar General Jepun ( Yamashita ka apa nama dia lupa nak tengok ).

Gmbar bersama Tandu kot nama benda nie.. aku maen hentam jer neh..

Pedang Samurai general tentera jepun 1945

Kelendar koyak yang terdapat pada kedia kopi cina zaman dulu, la nie benda nie dah tak boleh jumpa dah... mana nak cari weiii (kat Rockwalk belum tentu ada nie..)

Peralatan pejabat zaman british dulu-dulu.

gambar Lanca.

Mesin taip zaman british kot.

yang nie aku tak payah cakap la, korang mesti tau punya..

Uiks main congkak, jangan pandang belakang congkak sudah ler..

Irfan dan Ayuni main dam la pulak..

Gambar lanca jugak nie..


Gambar Gabenor Pulau Pinang dari Mula sampai tahun ??? aku lupa ada sorang jer yang Ornag Melayu (gambar yang last sekali)

Itu saja yang dapat aku sertakan pada kali ini... hanya gambar saja boleh menceritakan apa yang berlaku pada masa tu di Pulau Pinang.

======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.