Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, April 26, 2011

Ada Orang Nak Bagi Hadiah Nak Tak?



Apa khabar kawan-kawan blogger dan kawan-kawan yang singgah ke blog , aku ada satu berita yang amat menyeronokkan lagi gumbira..hohoho, korang semua nak tak kalau korang di beri hadiah yang macam kat bawah nie..


Monday, April 25, 2011

Follower ke 100 aku nak bagi hadia apa arr?

Dengar sini semua kawan-kawan blogger yang selalu singgah kat blog Blues Bukan Untuk Aku nie..huhhuhuhu macam pembawa utusan masa zaman dulu-dulu aihh... Aku ader 1 soalan.. huuhuhuu..

agak-agak la apa yang patut aku bagi kepada follower aku yang ke 100 arrr ?. Perlukah aku hadiahkan dengan produk yang mahal2 sebagai tanda Tima Kacih.. atau hadiah yang biasa-biasa ajer...


aku rasa nak bagi hadiah yang boleh digunakan selalu laa..psttt hadiah dah ada saja jer nak tanya kawan-kawan blogger neh.. huhuhuhuhu lambat lagi nak dapat follower yang ke 100 neh sekarang baru 75 kawan jer.. ehehhe rasa-rasa mau makan taun neh nak dapat follower yang ke 100..ahaks... apa-apa pun kita tunggu dan lihat sapa yang kena...

kepada yang mendapat nombor follower yang ke 100 tolong bagi tau aku yea... mana tau sebab aku nie tak selalu update blog sekarang neh.. sibuk sket... huhuuhu sibuk jual produk ubat kuat..hahahahahah


kalau berminat singgah ler.. heheheh.. kita orang lelaki neh tak selalu kuat, benda2 nie patut di try jugak untuk kebahagian rumah tangga...( psttt.. untuk yang dah berumah tangga jer, kalau yang bujang tanggung sendiri kalau apa2 jadi.. hahahahahah )



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Thursday, April 21, 2011

Kolony.. apa-apa saja laaa..



Iksh..iksh..iksh... apa la iklan macam nie pun ada ka... pernah ka korang tengok kat TV tetiba jer kuar gambar macam nie kat screen TV (pic yang kat atas tu..) rumah korang  bulan lepas kalau tak silap aku laa..

Aku pun hari tu ingat dunia sekarang nie dah kena jangkitan toksik gara-gara iklan nie muncul masa Jepun kena gempa bumi yang kuat hari tu..huhuhuhuhu.. terdetik juga laa..dalam hati kata dunia nie dah nak kiamat..
tapi rupa-rupanya iklan rangkaian sosial secara sms.. lihat gambar websitenya kat bawah nie..


Aku rasa kalau korang yang jenis suka sms , lebih kurang macam aku laa suka sms kat orang .. elok join komuniti ne.. banyak pekdahnya join Kolony... nak tau maklumat lebih lanjut masuk jer laman sesawang KOLONY..huhuhu mari kita sama-sama pakat untuk dijangkiti .. Kenakan Infeksi ..ini merupakan moto Kolony





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Sunday, April 17, 2011

Burung Twitter terbang dalam blog anda bila anda scroll kebawah

Hari tak ader apa cerita yang best nak kongsikan just cuma nak share dengan korang pasal burung twitter terbang dalam blog ..huhuhuu nampak best jugak ader burung biru dok terbang neh...apa? tak tau macam mana nak buat... hehehe ni yang nak aku cerita neh... jeng.. jeng..jeng cara-caranya ialah :-

tutorial nie aku dapat dari teknikbuatblog yang masuk ke mail box aku... :P


Korang boleh dapat tutorial cara nak pasang kat sini ==> 
  1. Teknik Buat Blog
  2. Way2Blogging
Aku rasa sebenarnya banyak tempat korang boleh buat rujukkan tapi aku hanya bagi dua nie jer... yang lain tu korang cari la sendiri..huhuhuhuuu





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Wednesday, April 6, 2011

Choclairs Malaysia " Pop It or Drop It "

Aku rasa korang semua mesti tau apakah bendanya bila sebut nama Choclairs nie, Apa tak tau? biar betul nie, takpa biar aku cerita sikit sebanyak pasal Choclairs neh, Choclairs nie merupakan gula-gula cokolat ramai kanak-kanak tau pasal benda nie, cair dimulut dan cair di tangan juga choclairs nie.. sebelum tu aku kasi korang layan video choclairs yang pernah di tayangkan di TV.. jom tengok



mesti bestkan bila mancing sambil makan choclairs ..huhuuuh tak payah guna umpan, cacing, umpun-umpun, isi ikan, sotong atau udang cuma kunyak choclairs dalam air jer... pastu kabooommm semua ikan melambung ke udara.. itu la sikit  sebanyak nak ceritakan akan kehebatan rasa choclairs nie... dasat-dasat.... :).

Tapi yang pentingnya aku nak cerita kat korang pasal Choclairs nie sekarang ada peraduan main dan berpeluang untuk menang hadiah yang ditawarkan nak tau lebih lanjut lihat jer banner kat bawah nie..


uiks makan cokolat pun boleh melancung... bukan minum jer boleh melancung..hahahahah pendek kata macam-macam hadiah boleh dimenangi.. itu pendek la kata kalau panjang plak kata mau macam-macam hadiah korang boleh menang bila join peraduan Choclairs nie.. Jom la cuba nasib korang semua.. jangan buang masa lagi.. jom la cepat...

Kita Layan Iklan lagi.. lagi lagi Choclairs..



...



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.