Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, December 5, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Ini merupakan kontes yang pertama aku sertai, bukannya apa sebab ader kawan aku tu dah TAG kan aku dengan kontes nie..ahaks jadi aku " try my good luck " aku neh... myvitrd aku tidak menghampakan ko bro..ahaks... ko memang best tumbup.. bro

Kenapa aku nak domain nie arr .. ermm sebab aku belum pernah menang apa apa domain percuma, kot kot tuah kali ini berpihak pada aku..ahaks tuah ayam nampak kat kaki, tuah aku kat blog nie la kot no...

Macam mana nak join kontes ni..  korang ikut jer laa.. langkah-langkat yang aku copy paste dari sumijelly untuk panduan korang neh...



Dengan ini di umukan, Sumijelly Sekilass ingin mengadakan GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.
Nak joint? Senang aja…
  • Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass 
  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalu adah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib)

  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)
Peraduan berlangsung dari : 4 Disember 2010 -4 Januari 2011
Keputusan : 10 Januri 2011
Hadiah-hadiahnya seperti berikut :
Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 15 keping FOOT DETOX
Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 10 keping FOOT DETOX
Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 5 keping FOOT DETOX
  • Kalu dah ada domain sendiri, kira RENEW jer ikut time expired dengan cara bank in duit pada tamat domain sendiri.
  • 3 Pemenang utama akan di undi berdasarkan RANDOM.ORG
  • Sepanjang berlangsung peraduan, akan di adakan 2 kali cabutan bertuah untuk penghantaran link antara 4 – 19 Disember dan 20 – 4 Januari 2011
  • Cabutan bertuah berupa HADIAH MISTERI untuk 1 nombor yang bertuahberdasarkan RANDOM.ORG
Cara nak mudah menang :
  • Buat entry sekarang!
  • Cepat buat entry, lagi cerah korang dapat nombor cabutan yang akan aku listkan.
  • Sapa yang hantar link antara 4 – 19 Disember 2010 cabutan akan di adakan pada 22 Disember 2010
  • Sapa yang hantar link antara 20 – 4 Januari 2011 cabutan akan di adakan pada 6 Januari 2011
----------------------------

Ini dia kawan blogger aku yang mungkin nak cuba kontest neh.. Jadi aku pilih untuk TAG korang untuk join kontes nie..ahaks.... JOM KITA GEMPUR.....



Apa lagi jom kita pakat rebut domain percuma tu... sapa nak bagi ooiiii .. " untung sabut timbul.. untung batu tenggelam mungkin jadi pulau.. "




online counter

Tagged as : "Tawaran Domain percuma dari sumijelly dan sekilas , Kenapa perlu berdomain "



2 comments:

  1. ehehhhh ga domain ye....
    tme ksih ye..ehee nti free akan menjoinkan diri..
    trimas2

    ReplyDelete
  2. salam Matcargo...hehehe

    nanti tolong tinggalkan link kat Sekilass.com yek..

    kang penyertaan tak kira lak.. sebb WAJIB tinggalkan link kat situ tau...

    nanti tinggalkan yek link ye...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.