Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, December 3, 2012

One more review from buyer about pen fishing rod


This product suitable to all age.. please watch this video below..








======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan




online counter


 Sedang Usyar jer !!!




Saturday, December 1, 2012

Sokong Islam Anda Selamat -Ustaz Kazim

Mai kita pakat -pakat tenung, renung, lapangkan dada faham dalam apa maksud yang dikatakan oleh ustaz nie
anda ada di sebelah mana, pikir baik baik sebelum kita sokong mana mana pihak., tahniah ustaz apa yang di perkatakan banyak yang betul dan telah terjadi di Malaysia sekarang nie.

Jom klik untuk dengar..

Saturday, November 10, 2012

YouTube Video Yang Aku Suka Tonton Sekarang Nie




Football Manager 2013 : Everton Lets Play - Episode 1: Southampton

Credit to   kerana upload video macam nie..
best juga layan ..masa free- free nie..

Harap boleh jadi pengurus satu hari nanti..
-->

======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter


 Sedang Usyar jer !!!




Friday, November 9, 2012

Rasa Macam Nak Niaga Online Jer Nie Bro...





 Ahhh memang pun berniaga online (saja jawab bagi tajuk pos aku tu.. :) ),  tapi tak pa hari aku just nak tambah jumlah n3 aku kat blog yang agak mengancam jiwa neh.. cewahh.. masuk bakul la pulak, buka apa gara-gara aku check blog aku tadi. alamak !!! last n3 aku pada bulan April tahun 2012  dah 7 bulan dah aku tak buat n3 terbaru.. perghhh macam mana orang nak jengok blog kita kalau macam nie... blog berhabuk.. macam mana nak dapat income  kalau macam nie betul tak, kalau macam nie punya gaya berblog mau pat lima taun baru aku dapat merasa duit dari Nufnang atau Churpchurp..  :-).

Dalam dok tak dok aku dah mengupgradekan workstation aku dulu hanya dengan Laptop berskinkan Barcalona kali ini aku tambah pulak dengan Desktop la pulak... heheh just nak bagi penuh menyemak meja aku jer.. caba tengok gambo kat bawah nie arrr..

Meja Kerja Powerbro.net

semak macam sampah jer.. nak buat camna dah tinggal kat Flat ruang sempit maen taruk jer laa mau jadi sarang lipas dan tikus neh kalau dok biar lama-lama macam aku biar blog aku neh tak buat N3 baru.

Peralatan untuk bisness Powerbro.net

Gambo yang nie plak heheheh P1 4G Wimax yang baru aku beli pada PC Expo sebulan yang lepas, portable wifi nie boleh la sapport 4 komputer ( hiss macam nak tambah komputer la pulak ), lepas la kalau nak guna tablet ka, iPhone ka ..kira senang senang jer connect internet dengan wifi semudah ABC, tu calculator tu wat kira hutang nak bayar kat vendor.. bukan nak wat kira untung bisnes.. hahahaha, yang buku Maxis for SMEs tu aku buat catat tempahan pelanggan yang hantar sms untuk order barang. Ok gambar seterusnya dan yang terakhir untuk N3 kali ini.. jeng..jengggg

Produk yang ada di Powerbro.net

Tu dia produk-produknya.. jangan la korang usha dompet duit aku tu bukannya ada duit pun yang ada resit bank-in dan name card orang punya jer...Duit dah licin... kalau dalam sehari boleh jual sebakul produk nie (macam yang ada dalam gambar tu.. baru la boleh penuh dompet aku tu ni tak cuma yang dalam bukus plastik hitam tu jer nak hantar COD kat pelanggan besok..

begitu la kisah Blues Bukan Untuk Aku kali ini dalam perniagaan Online nie.. semangat mau tinggi, cita-cita mau tinggi, usaha juga mau tinggi baru boleh berjaya ... AKU BOLEH!!.. AKU BOLEH!!..AKU BOLEH!!...


Ringan ringankan tangan untuk klik link ini ==> http://www.powerbro.net


>



======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter


 Sedang Usyar jer !!!




Friday, April 20, 2012

Vakoou America

Vakoou America






- Vakoou Amerika - 
Perisai Perlindungan Segitiga Emas Lelaki !!
 Kawasan “Segitiga Keemasan” lelaki ialah bahagian pinggang badan lelaki sehingga bahagian kemaluan.
Ini merangkumi buah ginjal, testis, bahagian luar dan dalam alat kelamin, perineum dan dubur.
Vakoou, hasil ciptaan melalui kajian dan teknologi khusus untuk para tentera US yang kerap terdedah kepada kelembapan tinggi,
Suaca panas, suhu keliling yang tidak menentu yang menjalani latihan militari sehingga berbulan lama dalam keadaan darurat,
Sememangnya tidak berkesempatan untuk menjaga kesihatan apatah lagi kebersihan kawasan “Segi Tiga”.
Maka, 31 orang Saintis terkemuka telah melahirkan ilham untuk mencipta Vakoou yang dijahit dan difabrik menggunakan
Gabungan 67 jenis teknik-teknik unik, berteknologi tinggi luar biasa dengan menggunakan teknologi pertahanan Amerika yang canggih
Serta telah dipatenkan di bawah perlindungan hak cipta Amerika Syarikat.
Nombor pendaftaran hak cipta ialah 2004100202349
- VAKOOU AMERIKA -
Produk Pertama Seumpamanya Di Dunia, 
Di Lengkapi Dengan: 
1) MAGNET REKAAN KHAS 
Memulih dan mengembalikan kemagnetan dalam tubuh, anti-penuaan serta mengurangkan kolesterol dalam darah
 2) INFRA MERAH JAUH (FAR INFRA RED - F.I.R)
Bertindak sebagai agen anti-septik (Pensterilan), menyahtoksin darah, mencairkan LDL (kolesterol tidak larut), melegakan otot-otot dan sendi-sendi. 
3) ION NEGATIF 
Menyahtoksin dan menulenkan darah serta mengimbangkan semula keasidan dan kemasinan (pH) darah dalam badan dan juga untuk menguatkan imunisasi badan.
 4) ION SILVER & ION ARGENTUM
 Bertindak sebagai agen pensterilan dan pembasmian kuman (penyahbakteria). Ketinggian kadar pembasmian kuman sehingga 99.99%.
 5) BINTIK TOURMALIN
Juga dipanggil 'Batu lombong Sembuh' ini boleh memancarkan sejenis cahaya yang dikenali sebagai “Cahaya Kehidupan” yang terdiri daripada inframerah yang mempunyai gelombang sekitar 4-14 mikro panjang dan mampu mengeluarkan “ Udara Bervitamin” yang terdiri daripada ion-ion negatif.



======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Wednesday, March 21, 2012

Barang Lama Di Beri Nafas Baru




Ini merupakan gambar terbaru peralatan untuk aku berblog, komputer riba yang lama juga tak pernah aku bercadang untuk membeli yang baru menggantikan yang ini walaupun dah dua kali masuk workshop tukar motherboad.

Kali ini aku cuma menukar kulit depan jer bagi nampak gempak sikit.. perghhhhh Barcelona lagi, skin nie aku beli masa PC Expo yang lepas, hujung bulan nie ada lagi PC Expo ingat nak gi ronda lagi la cari apa-apa yang patut.. huhuhuhu nampak gayanya habis pulak duit simpanan aku neh...


Bagi pembaca yang ada di penang pada 30 March - 01 April 2012 jangan lupa jom kita pakat pi ramai-ramai serbu booth2 yang mana bagi tawaran harga yang menarik, kasi lipas dan ranap duit dalam poket korang.. hahahaha.

=================== Iklan Sampingan Buat Duit Di Rumah =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Sesi Lawatan Keluarga Ke Muzium Negeri


================== Iklan Sponsor =====================
Cuti sekolah baru-baru nie kami sekeluarga ada membuat lawatan hujung minggu habis melawat tempat jualan barang terpakai (Rockwalk) dekat stadium bandaraya , kami sekeluarga menjangkan kaki ke muzium negeri aku sempat juga snap beberapa keping gambar guna henpon chap ayam aku nie untuk di muatkan di dalam blog yang dah dikira berhabuk sebab lama dah tak kemas kini dengan cerita-cerita baru, aku nak cerita banyak-banyak pun takut lari dari tajuk apa kata kita tengok ja gambar yang aku sempat snap tu..

Lori roda tiga

Kereta TYT yang terawal, antik nie.

Kereta nie sapa punya aku dah lupa nak tengok, perghh besar gila keta nie..

Layan jer... rempah ratus yang british sebat dari tanah melayu.

Patung Francis Light ( awat kaler hitam arr?? )

Logo Syarikat India Timur 

Model kecik bersama meriam kecik.

Mamat kecik bersama gambar askar singh yang british bawa masuk ke Tanah Melayu.

Model kecik bersama gambar General Jepun ( Yamashita ka apa nama dia lupa nak tengok ).

Gmbar bersama Tandu kot nama benda nie.. aku maen hentam jer neh..

Pedang Samurai general tentera jepun 1945

Kelendar koyak yang terdapat pada kedia kopi cina zaman dulu, la nie benda nie dah tak boleh jumpa dah... mana nak cari weiii (kat Rockwalk belum tentu ada nie..)

Peralatan pejabat zaman british dulu-dulu.

gambar Lanca.

Mesin taip zaman british kot.

yang nie aku tak payah cakap la, korang mesti tau punya..

Uiks main congkak, jangan pandang belakang congkak sudah ler..

Irfan dan Ayuni main dam la pulak..

Gambar lanca jugak nie..


Gambar Gabenor Pulau Pinang dari Mula sampai tahun ??? aku lupa ada sorang jer yang Ornag Melayu (gambar yang last sekali)

Itu saja yang dapat aku sertakan pada kali ini... hanya gambar saja boleh menceritakan apa yang berlaku pada masa tu di Pulau Pinang.

======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.