Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Saturday, November 10, 2012

YouTube Video Yang Aku Suka Tonton Sekarang Nie




Football Manager 2013 : Everton Lets Play - Episode 1: Southampton

Credit to   kerana upload video macam nie..
best juga layan ..masa free- free nie..

Harap boleh jadi pengurus satu hari nanti..
-->

======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter


 Sedang Usyar jer !!!




Friday, November 9, 2012

Rasa Macam Nak Niaga Online Jer Nie Bro...





 Ahhh memang pun berniaga online (saja jawab bagi tajuk pos aku tu.. :) ),  tapi tak pa hari aku just nak tambah jumlah n3 aku kat blog yang agak mengancam jiwa neh.. cewahh.. masuk bakul la pulak, buka apa gara-gara aku check blog aku tadi. alamak !!! last n3 aku pada bulan April tahun 2012  dah 7 bulan dah aku tak buat n3 terbaru.. perghhh macam mana orang nak jengok blog kita kalau macam nie... blog berhabuk.. macam mana nak dapat income  kalau macam nie betul tak, kalau macam nie punya gaya berblog mau pat lima taun baru aku dapat merasa duit dari Nufnang atau Churpchurp..  :-).

Dalam dok tak dok aku dah mengupgradekan workstation aku dulu hanya dengan Laptop berskinkan Barcalona kali ini aku tambah pulak dengan Desktop la pulak... heheh just nak bagi penuh menyemak meja aku jer.. caba tengok gambo kat bawah nie arrr..

Meja Kerja Powerbro.net

semak macam sampah jer.. nak buat camna dah tinggal kat Flat ruang sempit maen taruk jer laa mau jadi sarang lipas dan tikus neh kalau dok biar lama-lama macam aku biar blog aku neh tak buat N3 baru.

Peralatan untuk bisness Powerbro.net

Gambo yang nie plak heheheh P1 4G Wimax yang baru aku beli pada PC Expo sebulan yang lepas, portable wifi nie boleh la sapport 4 komputer ( hiss macam nak tambah komputer la pulak ), lepas la kalau nak guna tablet ka, iPhone ka ..kira senang senang jer connect internet dengan wifi semudah ABC, tu calculator tu wat kira hutang nak bayar kat vendor.. bukan nak wat kira untung bisnes.. hahahaha, yang buku Maxis for SMEs tu aku buat catat tempahan pelanggan yang hantar sms untuk order barang. Ok gambar seterusnya dan yang terakhir untuk N3 kali ini.. jeng..jengggg

Produk yang ada di Powerbro.net

Tu dia produk-produknya.. jangan la korang usha dompet duit aku tu bukannya ada duit pun yang ada resit bank-in dan name card orang punya jer...Duit dah licin... kalau dalam sehari boleh jual sebakul produk nie (macam yang ada dalam gambar tu.. baru la boleh penuh dompet aku tu ni tak cuma yang dalam bukus plastik hitam tu jer nak hantar COD kat pelanggan besok..

begitu la kisah Blues Bukan Untuk Aku kali ini dalam perniagaan Online nie.. semangat mau tinggi, cita-cita mau tinggi, usaha juga mau tinggi baru boleh berjaya ... AKU BOLEH!!.. AKU BOLEH!!..AKU BOLEH!!...


Ringan ringankan tangan untuk klik link ini ==> http://www.powerbro.net


>



======================= Iklan Sampingan =================
Eruwan Gerry Affiliates
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan



online counter


 Sedang Usyar jer !!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.