Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, December 7, 2010

BEAST, G.NA and 4MINUTE- Di Kuala Lumpur 13 Dec 2010




Aku rasa kebanyakkan remaja kita telah mengetahui akan kedatangan artis-artis yang seperti gambar diatas tu, tahu kan sapa mereka tu!! kalau tak tahu jangan tanya aku baik korang semua pergi tanya kat DIGI sapa artis-artis tu..ahaks

Tengok saja pada nama -nama artis kat atas tu nama-nama besar tu yang tengah meletup kat negara asal mereka
BEAST, G.NA dan 4MINUTE semua mereka ini akan membuat persembahan mereka secara live di Stadium Negara pada 13 Dec 2010.

DiGi presents your favourite K-Pop artists LIVE in Kuala Lumpur! Choose from 3 exclusive passes for DiGi customers:
 PLATINUM
RM350
GOLD
RM200
SILVER
RM120
Admission Passes1 Platinum Pass1 Gold Pass1 Silver Pass
FREE Mp3s and Mobile Content90 downloads
(worth RM270)
60 downloads
(worth RM180)
30 downloads
(worth RM90)
FREE 30 Days Subscription of
DiGi Music Pluz
5 x Beast, 4 Minute & G.Na
Callertunes™ for 30 days

(worth RM15)

(worth RM15)

(worth RM15)
Discounts on Beast
Official Merchandise

(worth RM20)

(worth RM20)

(worth RM20)
Discounts on 3 Beast, 4 Minute & G.Na CDs
(worth RM50)

(worth RM10)
 
Valued atRM355RM225RM125











Iksh... iksh.. nak cerita bebanyak pun nanti taku lari cerita korang klik saja kat sini tengok apa yang nak disampaikan oleh pihak penaja neh...



online counter

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.