Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tentang Aku


Salam Sejahtera,

Nama aku Abu , ini adalah blog merapu aku yang julung - julung kalinya aku wujudkan hanya untuk memeriahkan lagi dunia blogging di Malaysia nie ( nak buat kacau sket la katakan), ya la lagipun ramai dah orang - orang kat Malaysia nie yang dah berkecimpung dalam dunia blogging nie dan aku merupakan salah satunya orang yang tumpang menyibuk dan menambahkan lagi jumlah bilangan blogger - blogger kat Malaysia nie .

Untuk pengetahuan korang semua jumlah blog aku sendiri jer 15 tu belom masuk yang blog-blog orang2 lain lagi yang ada dalam alam maya tenet nie mau lenguh tangan dan jari korang nak klik nanti dan sampai biru mata korang bila banyak sangat blog yang hendak baca dan hendak belek2 nanti.. hahahaha ( bila lenguh ka, sakit urat jari ka, tangan ka, mesej jer kat aku aku jual minyak ka krim sapu ka untuk ubat lenguh anda nanti).

Ok la , cerita banyak pun tak guna tunggu ja la post-post aku yang akan mai nanti

Yang Benar
Abu a.k.a. matcargo
( Orang pakai a.k.a , aku pun pakai juga )
pst- gambaq tu bukan aku laa, aku guna gambaq orang len tu nampak semart banyak dari aku tu , heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.