Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, November 21, 2011

Iklan Coca Cola Setinggi Banggunan

Coca cola syarikat gergasi pengeluar minuman berkabonat kini menyiarkan iklan minuman mereka di banggunan pula dengan slogan kempen "Buka Coca-Cola, Buka Semangat". Lihat sedutan iklan yang telah pun diuploadkan di Youtube.



Aku rasa bukan aku sorang ja yang siarkan cerita mengenai iklan CocaCola nie...


Translate

online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Wednesday, November 16, 2011

Perlawanan Bolasepak Barcelona lawan Real Madrid

Kalau kat rumah aku aku main game bolasepak PES nie guna PS2 jer, tapi video kat bawah nie guna PS3 kualiti gambar lebih baik dari PS2, aku rasa main pun lagi best ye tak?


Video iksan dari marioflipao1990 credit untuk dia

Permainan nie boleh menghilangkan stress bagi aku laa, bila tension sangat aku akan buka main game bolasepak nie. Tapi Solat jangan lupa pulak no... (nasihat untuk diri sendiri dan juga pembaca yang main game PS2 dan PS3 )

Permainan yang mengasyikkan.. kadang2 boleh main sampai 5 - 6 sehari..hohohoho, sapai orang rumah pun warning nak rabut semua wayar kuar dan simpan konsol nie...




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Tuesday, November 15, 2011

Malaysia 4-1 Cambodia [SEA Games 2011]

Korang ada tonton tak perlawanan antara pasukan Malaysia lawan Kemboja hari tu..apa pendapat anda tentang permainan pasukan negara dalam perlawanan ini ??

Di sini aku sertakan sedikit sedutan perlawanan tersebut yang telah diuploadkan ke youtube oleh  
klik jer tak nick tu untuk tengok terus dari youtube


 Malaysia lawan Kemboja Menang 4 - 1

Aku rasa pasukan negara kita kena perbaiki lagi muta permanan mereka jika hendak pergi lebih jauh lagi... Majulah Sukan Untuk Negara... Malaysia Boleh !!!!


Malaysia lawan Thailand -Menang 2 - 1




Malaysia lawan Singapore Seri 0 - 0




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Cerita Pasal Buat Duit Dengan Blog..

Gambar iksan dari blog www.ceritamamat.com 

Rata-rata yang ada blog tak kira blog percuma atau pun blog berbayar (bayar hosting dan domain) semestinya mesti mencari-cari cara buat duit dengan blog termasuk la aku yang masih tercari-cari nie step nak buat duit dengan blog sehingga sekarang masih belum jumpa lagi yang power mawer lagi bernas...

Kalau korang betul-betul berminat nak jadikan blog berbayar atau blog percuma anda sebagai mesin cetak, tarik dan lubuk duit sampingan anda, apa rasa korang kalau blog korang dapat menjana pendapatan sampingan bulanan RM 1000.00 ke 3000.00 sebulan (fuuhhh banyak tu).

Heheheh... nie gambar duit aku yang aku snap sendiri. 

Bagi aku kalau permulaan dapat RM 300.00 ke 500.00 kira dah cukup kuat dah tu, lama -lama ia akan tetap bertambah tapi kena rajin-rajin berusaha la...tingkatkan traffic ke blog atau website kita, jika tidak bersarang la blog atau website tu tanpa pengunjung atau pembaca .

Nak tau petua dan cara-cara nak jadikan blog anda sebagai mesin wang macam gambar kat bawah nie




Maklumat lebih lanjut sila lawati blog berikut --> Ceritamamat dan Jom Rileks , aku guarenti korang semua pasti akan dapat maklumat yang anda cari tu..




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Saturday, November 5, 2011

Women or Wife Please choose






online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Friday, November 4, 2011

Gambar yang mungkin menarik tapi menakutkan.. !!!

Kali ini aku cuma nak share gambar yang aku dapati di Yahoo Amazing Nature Photo untuk tatapan korang sebagai pengunjung blog aku yang tak seberapa banyak artikel yang best-best yang membolehkan korang meluangkan banyak masa di blog nie..



diambil dari Amazing Nature Photo di website yahoo

Apa pendapat korang bila sambil berjalan tetiba terjumpa situasi macam dua-dua gambar diatas  apakah yang korang akan lakukan :-


  1. Larikan diri
  2. Pergi lebih dekat
  3. Berdo'a kepada Allah 
  4. Ambil gambar simpan buat koleksi gambar menarik
  5. Duduk sambil menagis dan tunggu apa akan jadi selepas ini


Hanya dua gambar jer yang aku rasa dapat menunjukkan kekuasaan Allah kepada umat manusia kerana Dia lah yang menjadikan alam ini.






online counter



 Sedang Usyar jer !!!

Thursday, November 3, 2011

Aku Ada Kerana Kau Ada Layan Blues Di Pagi Khamis

Saja buat pos nie sebab aku kena jaga opis di pagi khamis sebab kawan-kawan aku semua pakat keluar pi makan kat kedai mamak sambil layan blues depa jadi aku pun layan la blues aku jugak... Blues Tua...

Apa kata kita pakat layan lagu kat bawah nie... dengar pun sodapppp...







online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.