Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Thursday, March 31, 2011

Aku Tak Rajin Buat Post Di Blog



Kali ini aku tak ada apa yang best sangat nak share dengan rakan2 blogger semua neh, just nak bagi tau wat masa sekarang nie aku tak berapa rajin nak buat new post entry di blog BBUA neh..

Tapi korang ader eprasan tak yang STICKY POST yang bertajuk " Inilah Yang Mesti Anda Tengok " kadang2 gambar lain dan sering bertukar-tukar  korang perasan tak?.. apa tak perasan langsung... nie yang yang nangis neh...

Aku bukan apa just nak bagitau kat korang jer walaupun aku jarang update blog aku dengan entry-entry baru tapi aku selalu update tang iklan-iklan di blog aku neh, kat bawah nie lagi satu widget yang selalu aku update jika ader pertukaran iklan berlaku.. nanti bila korang masuk blog nie lagi aku harap korang persan-perasanlah kat widget-widget aku neh... hahahahahhah ( pendapatan pasif tu... )


itu sajala yang nak aku kongsi dengan kawan2 blogger aku sekelian... untuk pengetahuan korang semua iklan2 tu semua datangnya dari Churpchurp jadi rajin2 la tengok noooo.....




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Friday, March 25, 2011

Millionaire Mind Power Seminar Pertama Aku 2011


Hari sabtu nie aku akan menghadiri satu seminar " Millionaire Mind Power " yang di kendalikan oleh Prof Dato Dr. Ibrahim Ahmad, fuhh dengar mesti gah punya dan korang mesti rasa aku akan mentransformasikan diri menjadi robot transfomer aku yang kurang berharta nie, bukan tak ader harta cuma  kurang banyak sikit dari Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad yang diatas tu jer..hahahahahah.

Harap aku dapat korek serba sedikit ilmu yang akan di beri oleh Dato semasa di seminar tu nanti yang boleh aku guna pakai sepanjang hayat aku. Aku cuba mengorakkan langkah pertama aku untuk merealilasikan impian aku supaya menjadi insan yang lebih bermakna dan berkebolehan.

Kalau korang nak try boleh la join seminar nie klik jer kat sini Millionaire Mind Power  bukannya mahal pun cuma RM 50.00 jer, apa la salahkan labur sekit RM 50.00 untuk tuntut ilmu yang amat berharga untuk diri kita sendiri.

Sila tengok program yang di sediakan. aku copy paste dari website Millionare Mind Power untuk tatapan korang.. kot-kot berminat.

Jadual Program



WORKSHOP MMP

Yuran RM 50

DAPATKAN TIKET ANDA SEBELUM ANDA HADIR KE WORKSHOP MMP !

Waktu : 9.00 pg – 1.00 tengahari

TARIKHTEMPATSTATUS
5 MarchMITC, MelakaDone
6 MarchM Suites Hotel, Johor BahruDone
18 MarchGrand River View Hotel, Kota Bharu KelantanDone
19 marchFelda Residence Hotel, TerengganuDone
20 MarchVistana Hotel, Kuantan PahangDone
26 MarchPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
27 MarchSeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
10 AprilHyatt Regency Kota Kinabalu, Sabah
6 MayGolden Landmark Hotel, Singapore (7.30 p.m – 10.30 p.m)

Workshop Edisi KHAS di Kota Kinabalu, Sabah

Tarikh : 10hb April 2011
Tempat : Hyatt Regency Kota Kinabalu.
Masa : 9.00 a.m – 1.00 p.m
Sila dapatkan  SEGERA tiket anda melalui RMA Mazriza 019-6359066.

Workshop Edisi KHAS di Singapore

Tarikh : 6 May 2011
Tempat : Golden Landmark Hotel, Singapore
Masa : 7.30 p.m – 10.30 p.m
Sila dapatkan  SEGERA tiket anda melalui RM Norah Hajah +6590046184.

KURSUS MILLIONAIRE MIND POWER

Waktu : 9.00 pagi – 6.00 petang

TARIKHTEMPATSTATUS
2 AprilMITC, Melaka
3 AprilM Suites Hotel, Johor Bahru
15 AprilGrand River View Hotel, Kota Bharu Kelantan
16 AprilFelda Residence Hotel, Terengganu
17 AprilVistana Hotel, Kuantan Pahang
23 AprilPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
1 MaySeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
30 MaySabah (Tempat akan diberitahu kelak)

KURSUS REIKI MASTER 2011

Waktu : 9.00 pagi – 1.00 tengahari

TARIKHTEMPATSTATUS
4 AprilJohor Bahru (Tempat akan diberitahu kelak)
5 AprilMelaka (Tempat akan diberitahu kelak)
18 AprilVistana Hotel, Kuantan Pahang
24 AprilPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
29 AprilGrand River View Hotel, Kota Bharu Kelantan
30 AprilFelda Residence Hotel, Terengganu
2 MaySeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
31 MaySabah (Tempat akan diberitahu kelak)

REIKI MASTER HEALER SUPER SAVER

Tarikh :  6 – 8 April 2011
Tempat :  Awana Genting Resort, Genting Highland
Hubungi : Niza 017-2232977

PROGRAM MONEY GUERILLA’S

* Terbuka kepada semua warga Malaysia/Pelajar MMP

Melahirkan rekrut yang mempunyai daya saing yang tinggi serta memantapkan daya tahan fizikal dan mental. Fokus dan cenderung dalam memburu kekayaan untuk lebih menghargai masa, duit dan pengorbanan.
REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI RM 5,000
Tarikh : Akan dimaklumkan kemudian
Tempat : Akan dimaklumkan kemudian
Hubungi :  Niza 017-2232977

KIDS MINDPOWER

Tarikh :  7 Jun 2011
Tempat :  M- Suites Hotel, Johor Bahru
Hubungi : Nita 013-2596669





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Wednesday, March 23, 2011

Berita Tergempar Akhirnya Terbongkar Sapa Sebenarnya Dato " T "



Pada mula-mula lagi aku cukup tak berkenan  dengan cerita nie, dan penyebaran cerita mengenai video lucah yang melibatkan orang atasan nie.

Tengok tajuk kat atas tu kan dah nak terbongkar dah dalang sebalik cerita-cerita sensasi nie..ini sedikit petikan artikel yang aku baca...

Saya dihubungi oleh seorang kenalan yang sangat rapat bermula sejak 15 Mac 2011 untuk berjumpa dengannya mengenai sesuatu yang penting. Pada hari Isnin 21 Mac 2011 lebih kurang jam 12.20 tengahari, saya mengesahkan bahawa saya ada ruang untuk bertemu beliau.

Saya berjumpa dengannya di Hotel De Palma Ampang jam 4 petang hari itu, sebelum dibawa di dalam sebuah kereta yang lain. Kereta itu dipandu oleh dua orang yang saya tidak kenali."

Nak tau cerita panjang lebar lagi mengenai kes nie sila ke sini " Dato T dah pecah lobang sendiri "



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Saturday, March 19, 2011

Nak Main Kasut Roda? RM15 untuk 3 Jam ..Murah tu !!!!



Pernah tak korang main kasut roda?.. aku pernah jugak la dulu ..ermm kira masa muda2 dulu laa..main dengan kawan kat tempat kija laa.. masa tu aku main kat tempat roller skate tu dia charge RM 20.00 untuk satu jam termasuk dengan kasut sekali laa...huhuhuhu

Tapi bagi korang yang tinggal kat Subang Avenue korang boleh beroller skate selama 3 jam dengan bayaran hanya RM15 sahaja.. huhuhuhuuu untuk dua orang tau bukan main sorang2 .. jenuh main laa kalau camtu.

Kalau yang belum pernah try eleok pi sana try main.. 3jam beb kalau tak pandai boleh pandai terus.. tapi kena bawa sponce la lapik kat punggung korang, nanti jatuh tak la sakit sangat..huhuhuuu

" Kasut roda jenis nie aku belum pernah guna..."

Roller skate berlampu.. macam 2fast 2firus la plak

Nak tau maklumat lebih kanjut pasal main roller skate neh klik kat bawah sini ...

MAD - RM15 FOR 2 SKATERS FOR 3 HOURS AT THE WHEELS



apa2 pun kat orang pompuan jugak yang ader kelebihan kat tempat neh sebab kat sini ader mengajurkan contest untuk Roller Skating Queen.. asyik queen jer King tak ader ker..hohohohoh







online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Wednesday, March 16, 2011

Daftar Road Tax Remainder Boleh Menang Hadiah RM 2000.00

Tadi masa aku buka email aku tu  aku dapat massage dari Churpchurp berbunyi macam nie.. " Good morning! How's Tuesday looking for you? You have been assigned to a new ad campaign "Maybank2U Lead Gen " korang nak tau ker pasai aper tu..  nah tengok gambar kat bawah nie..



Ini pasal Takaful Insuran macam macam produk ada di tawarkan korang hanya perlu masuk ke portal Maybank2u.com untuk dapat maklumat lebih lanjut mengenai produk yang di tawarkan. Mana nak tau kalau korang bernasib baik dapat menang hadiah yang di tawarkan :)

Lagi sekali kata-kata hikmat nak aku sebut kat sini.. hohohohohoo

" Untuk batu tengelam dan jadi pulau tak pun jadi tukun tiruan untuk ikan membiak, Untung sabut hanyut sampai ke pantai nanti ada orang kutip buang masuk bakul sampah, Untungnya usaha.. lagi banyak usaha yang kita usahakan lagi banyak keuntungan yang kita dapat..."  hohohohoo





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Monday, March 14, 2011

Aznil Atau Muzik, Muzik Atau Aznil


Tengok tajuk kat atas tu.. fuhhh tentu bestkan.. khabarnya memang menarik peraduan yang sedang berlansung di ERAFM sila baca ayat-ayat bawah nie....

Ingin memenangi wang tunai sekurang-kurangnya RM105 setiap jam? Jika ya, ikuti ERA fm sepanjang hari dan segera hubungi studio apabila mendengar isyarat peraduan Aznil vs Muzik dan jawab soalan mudah mengenai topik 'Aznil' atau 'Muzik'. Andai kata jawapan yang diberikan kurang tepat, wang tersebut akan di bawa ke segmen seterusnya. Anda juga berpeluang memenangi hadiah lumayan seperti TV LCD 32" atau Set Teater Rumah SINGER bernilai lebih dari RM2000 di dalam slot bonus Aznil! Jadi tunggu apa lagi? "

Korang dah bawa ayat-ayat kat atas tu.. jadi tak payah la aku nak sibuk cerita-cerita lagi korang boleh join peraduan nie mana tau kot-kot untung sabut koreang timbul, untuk batu kot-kot korang jadi pulau la pulak..huhuhuhu

Jangan berlengah lagi sertailah sekarang klik sini ---> SINGER... SINGER

Kalau korang yang ader akaun Churpchurp elok sangat la tu.. boleh wat duit secara sengap nie

Nak lagi terang tonton video kat bawah neh..




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Saturday, March 12, 2011

Digi Oh Digi Lagi !!!



Kalau korang ader baca entry aku yang lepas pasal Digi kali ni pun pasal Digi jugak, walaupun mamat kuning nie dan menyerikan dunia internet sekarang nie tapi aku rasa banyak juga orang taj tau kelebihan mamat kuning neh, tapi  masalahnya ku tak pandai nak terangkan dengan lebih lanjut pasal mamat kuning neh.. sebab aku sekarang nie pun guna mamat biru muahahahahaha..

tengok saja gambar kat atas tu.. rasa2 best tak tawaran mamat kuning tu, mesti la best kan sbab ader 3x dan 5x tu nak tau apa yang 3x dan 5x tu lawat sini ... klik sini.


tengok tu hadiah yang boleh korang menang.. huhuu macam2 kan rugila kalau tak try..


Tu la aku kata mamat kuning nie pun macam-macam adaaaaaa!!! bukan setakat Astro jer yang macam-macam ada..huhuhuuhu

" Digi 3G "


" Digi Internet Prepaid "


" Digi Wifi "


Kadang-kadang hanya gambar saja yang boleh menerangkan segala-galanya huhuuuhuh bagi orang yang tak pandai nak mengator ayat pada entry macam aku neh...  aku hanyak dapat hidangkan nasi ayam gambar iklan Digi jer...




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Friday, March 11, 2011

iPhone 4 Dan Digi



Digi sekali lagi mengungguli dalam plan pemasaran mereka kali ini anda boleh mendapat iPhone 4 bila anda melanggan plan baru dari Digi atau untuk pelanggan Digi yang sedia ada tunggu apa lagi upgrade sekarang dan anda berpeluang untuk memenangi iPhone 4 sekarang tengok banner kat bawah nie..


huhuuuh tengok tu dapat free 30 hari musik tanpa henti.. mau padat telinga anda dengan plan Digi nie, lagi satu tu arrr.. mamat kuning tu boleh buat anda jadi kuning lagi ..hahahahah kalau trafic light kuning tanda bersedia untuk berhenti tapi kuning Digi nie bagi anda bersedia untuk menang hadiah yang di tawarkan ..hahahahha

Jadi anda fikir la sendiri erkkk nak subscribe plan Digi nie ke tidak ....Sinari diri anda dengan mamat kuning  tu...


online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Monday, March 7, 2011

Awie Buta Warna ..???

Betul ker nie cerita nie yang mengatakan Awie buta warna neh.. huhuuuuh korang jangan terpedaya dengan tajuk  yang ka atas tu, ini adalah kerana tajuk entry kat atas tu nengenai satu drama yang di tayangkan di Astro Ria pagi tadi cerita mengisahkan Awie sebagai ... (ntah aku luper nama la plak watak Awie dlm drama tu) kantoi, berkerja sebagai Pengawal di sebuah resort dan berkenalan dengan awek Rusia bernama Amy.. huhuhuu banyak adengan lawak yang mengeletek hati dalam drama neh.. aku asyik renyeh jer sepanjang nonton drama tu.



tapi apa2 pun bagi aku cerita neh memang best , part yang aku suka bila kucing bagi nasihat pada awie siap kecek kelate lagi.. huhuhuhuu tu yang lawak tu.

Dalam-dalam tu jugak ader pengajarannya dalam cerita tu... kalau nak berjaya kita mesti mengubah penampilan kita dan kena bekerja keras dalam erti kata lain kena usaha lebih sket laa baru boleh berjaya... jangan asyik dok tunggu kejayaan datang kepada kita, kita yang harus pergi mencari kejayaan...

Nak tau cerita lebih detail lagi korang tonton jer kat Astro Ria, bila drama tu nak di tayangkan aku sendiri pun tak tau bila pulak cerita nie akan di siarkan semula di Astro Ria neh, pagi tadi pun aku secara tak sengaja tengok cerita tu... sebab pagi2 tak ader siaran yang menarik lagi.. huhuhuhu

Korang sabar jer laa ,nanti Astro Ria aku buat tayangan ulangan la kot..huhuhuu.. bagi yang nak tonton drama Buta Warna nie, selamat menunggu laa...



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Saturday, March 5, 2011

Apakah Kerjaya Lepasan SPM Sekarang Ni?

Kali ini entry aku bukan aku yang tulis,karang,perah otak untuk menulis, tapi aku copy paste jer artikel khas untuk Anak-anak lepasan SPM dan tak lupa juga IbuBapa yang anak nak ambil SPM tahun ini atau yang dah ambil tahun lepas dok pikir nak cari kija apa eleok la  baca entry kat bawah nie...

" Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,




Di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai serba sedikit mengenai maklumat dan perancangan kerjaya selepas SPM. Tips dan maklumat  berikut insyallah akan terus membantu anda dalam mengejar impian dan cita-cita yang diidam-idamkan selama ini.


Anda dapat mengikuti serba sedikit apa yang akan diterangkan seterusnya.
Jika tiada perancangan dari awal, kebanyakan dari anda masih mencari apa yang harus anda lakukan selepas tamat persekolahan peringkat menengah. 


Sebahagian besar dari anda sudah merancang dari awal untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan SPM dan seterusnya memohon kursus tertentu di institusi-institusi pengajian yang terpilih.
Peluang untuk belajar di negara ini tidak terhad.Anda bebas untuk memilih dan memasuki mana-mana institusi pengajian mengikut kelayakan serta minat anda.Persediaan awal adalah penting untuk menjadikan anda sebagai calon terbaik dalam proses pemilihan kerjaya selepas SPM nanti.


Keputusan anda kelak akan menentukan masa depan anda pada masa hadapan.Jadi sebelum mengisi borang permohonan adalah penting untuk melihat latar belakang akademik,minat dan komitmen anda. Adalah lebih baik jika anda telah membuat satu pelan perancangan sebelum dan selepas membuat sesuatu keputusan.
 Jika anda telah yakin untuk memilih satu kursus yang anda minati, anda haruslah berhenti untuk berfikir kembali. Kenapa tidak memilih itu dan ini? Kenapa tidak cuba kursus itu? Ini penting supaya setiap keputusan anda adalah jelas serta mempunyai alasan yang kukuh. 


Namun begitu,komitmen dan motivasi haruslah diberi kepada setiap keputusan anda. Jika anda mempunyai idea yang jelas terhadap apa yang anda hendak capai, penyelidikan mengenai jalan serta cara-cara untuk mencapai kejayaan hendaklah dibuat.


Ibu bapa adalah pendorong utama kepada cita-cita anda namun begitu anda adalah penggerak utama kepada diri anda sendiri.Pembiayaan pelajaran semasa di IPT atau mana-mana institusi pengajian kelak sangat penting kerana hampir kesemua tempat pengajian mengenakan bayaran yuran pengajian. Jika anda memilih untuk ke institusi swasta,bayaran yuran pengajian mungkin agak tinggi namun terdapat pelbagai kemudahan untuk mendapatkan pembiayaan. Pembiayaan sara hidup untuk tempat tinggal,makanan,buku dan kegiatan lain harus juga diambil kira.


Ini adalah sedikit sebanyak tips dan maklumat penting untuk anda semua khususnya pelajar Lepasan SPM. Insyallah dengan doa dan iringan motivasi daripada ibu bapa, guru-guru dan sedikit tips dan maklumat daripada saya, saya yakin anda semua akan berjaya!!


Ingin mendapatkan Rujukan Informasi Kerjaya Lepasan SPM yang terkini? 
Dapatkan rujukannya di www.LepasanSPM.com




Sekian dari saya,
- Muhd Khairul Fakrullah Bin Mohd Noh
Admin www.LepasanSPM.com "

Aku harap artikel di atas tu dapat mejelaskan apa yang terkandung dan hendak disampaikan oleh penulis e-book tu kepada anak-anak kita lepasan SPM dan yang bakal mengeambil peperiksaan SPM tahun nie.

Tapi yang penting aku nak bagitau kepada korang e-book nie di beri Percuma !!! ya betul tu PERCUMA 







online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Friday, March 4, 2011

Padat,Mampat dan Sendat

Agak-agak korang la korang suka tak yang Padat, Mampat dan Sendat nie, aku bukan apa just saja nak share dengan korang pasal Peraduan Milo Jump Pack nie masih lagi berjalan sehingga 9 March 2011 , cuba tengok kat banner kat bawah nie..

" Milo Jam-Pack Your Friend "

Buka sekadar produknya yang pada dengan khasiat tapi juga menawarkan hadiah yang Hebat,Padat,Mampat dan Sendat yang bernilai RM 40,000.00 tu bukannya sikit tu, hadia seperti Notebook (brand aku tak pasti tapi macam apple jer..huhuu), iPhone, iPad, iPod (ader ker?) dan juga PS3 seperti yang terdapat kat dalam banner tu laa. yang lain lagi aku tak tau la sebab tadi masa aku nak tengok hadia apa lagi yang di tawarkan ada masalah server plak jadi tak dapat aku nak ceritak apa lagi hadia yang disediakan untuk korang semua.

bagi kawan2 blogger yang ader akaun Churpchurp tu elok la promosi habis habisan sebab diar Churpchurp bayar double (2x) untuk 1 klik iklan Milo neh duit masih lagi banyak skrg nie RM 4300.00 untuk kita kongsi bersama... mari la woiiiiii  :)


Aku rasa cukup la sampai setakat ini dulu kalau nak tau lebih lagi klik jer kat link yang aku bagi tu.. senang habis cerita.



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.