Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Saturday, December 4, 2010

Penang PC Expo 03 - 05 Dec 2010







Mulai Jumaat 03 Dec sehingga Ahad 05 dec 2010 pameran dan jualan computer sedang berlansung di PISA bermula dari pukul 11 pagi hingga pukul 10 malam setiap hari selama 3 hari.



Terdapat pelbagai gadget terkini dan juga Laptop,Notebook , PC dan pelbagai peralatan yang bersangkutan komputer terdapat disini, aku rasa talipon bimbit juga boleh didapati di expo nie, jadi wagra Pulau Pinang, Kedah,Perlis dan Perak jangan lepas kan peluang ni jika nak dapatkan komputer, notebook atau laptop dengan harga yang berpatutan di expo nie.

Jom ronda-ronda lawat booth2 yang mana berkenan kalau penat boleh rehat kat tempat yang di sediakan..ahaks

Jangan lupa bawa duit banyak2 sket kalau boleh borong jer apa yang patut dari sekecil barang sehingga la 1 set kumputer korang boleh beli kat sini.

Pendek kata (bukan Panjang yang kata) semua peralatan komputer terbaru dan terkini korang boleh tengok, aku rasa korang boleh rabun bijik mata bila pi expo ni nanti.

Hari terakhir PC Expo ni pada hari Ahad ni 05 Dec 2010.




online counter

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.