Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, December 20, 2010

Inventing My Own iPad Application for Maxis

Semua orang mengemari aplikasi untuk kegunaan pada Smartphone,Table pc,game,
aplikasi maklumat mahupun aplikasi pendidikan. Kita juga bersetuju bahawa
aplikasi merupa satu keperluan masa kini.

Pernahkan anda impikan aplikasi iPad sesuai dengan kerluan dan keinginan
anda dan kini peluang anda untuk melakukanya sendiri, Ya anda sendiri yang
mereka cipta aplikasi yang anda inginkan dan dengan itu anda akan di beri
hadiah untuk itu.

Gunakan kreativiti anda untuk "mencipta" aplikasi iPad anda sendiri dan anda
mungkin layak untuk memenangi sebuah 3G iPad.

Maxis contest participant badge

Ada 2 hadiah untuk dimenangi.

Ini adalah cara-cara pemenang dipilih:

1 Hadiah: Terbaik "realistik" idea kreatif (idea anda tidak hanya kreatif tapi
  perlu realistik Ini sebenarnya boleh dibina dengan menggunakan teknologi terkini!.)

2 Hadiah: Idea paling kreatif (idea anda jauh mengatasi teknologi yang telah ada
  masa kini tetapi WOW (mengagumkan pihak) kami dan anda masih boleh memenangi iPad
  bebas dari Maxis melangkah tiada batasnya Ya tiada batasnya!.!)

1 Hadiah: 1x 64GB 3G + Maxis iPad WiFi Modem
2 Hadiah: 1x 32GB iPad 3G + Maxis WiFi Modem

Untuk maklumat lanjut mengenai klik sini PLAN MAXIS iPAD

atau lawati Nuffnang untuk maklumat lanjut kontes Maxis



online counter

1 comment:

  1. menarik ni... now nak kena perah otak pikir... adeh...idea belum keluar lagi... awak tak join ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.