Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Friday, December 10, 2010

Firefox Web Browser Virsi 4 Beta

"Mozila Firefox 4 Beta "

Sekarang Mozilla telah melancarkan Browser terbarunya iaitu Firefox 4 Beta, untuk pengetahuan korang semua Firefox 4 Beta nie baru di peringkat testing kalau tak silap laa...atau dalam kata mat salleh pre-release dan pihak Mozilla mengalu-alukan koreang semua untuk mencubanya dan memberi maklum balas mengenai Firefox 4 Beta neh.

Aku dah download, dan dah install kedalam PC aku kat opis laa dan hasilnya korang boleh tengok bawah neh dia punya Halaman utama Firefox 4 Beta nie.

" Firefox 4 Beta Home Page "

Kat sini korang boleh tengok sedikit perubahan terhadap butang tab, kat bahagian browsernya dan banyak lagi lah, tapi menurut Mozilla Firefox 4  lebih laju dan ringan jika dibanding dengan versi Firefox versi lama dan dari segi ertikata lain  lebih bagus dari versi lama dan akan memberi pengalaman yang mengujakan bila korang semua menggunakanya.. cuba dulu baru tau...

" Firefox 4 Beta 7 Performance Graph "

Jangan lupa tonton video bawah neh untuk mengetahui kehebatan yang di war-warkan oleh mozilla



Download sekarang



online counter

1 comment:

  1. dah berbulan jugak pakai..aku rasa sama je lambat macam mozilla biasa..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.