Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Wednesday, November 17, 2010

Selamat Hari Raya AidilAdha

photo credit to ezhan artwork ( nak dapat banyak lagi gambar lawat jer url kat gambaq tu )

Selamat Hari Raya Aidiladha di ucapkan kepada semua rakan-rakan blogger, pengunjung blog nie, saya ingin memohon maaf jika terdapat kekasaran bahasa di ddalam blog ini yang mana tak berapa sedap dimakan dibaca dan dengar.. huhuhu maklumlah BM pun cukup2 makan jer.

Kepada kaum Hawa kat rumah tu dah buat ker ketupat dan rendang nanti kawan2 suami, kawan kampung,kawan pejabat,kawan satu kilang, atau marka lama nak datang mai makan.

Taun nie orang rumah ader buat ketupat daun palas dengan rendang ayam jer.. nak wat balik kampung bagi kat mak dan ayah untuk makan bersama dengan adik2 aku kat kampung.

SEALAMAT HARI RAYA AIDILADHA UNTUK SEMUA

Start your posting here

online counter
====== IKLAN AKU =================

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.