Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Friday, November 5, 2010

Blog Walk-In - Hujan Batu Di Negeri Sendiri

Blog ni aku boleh kata selalu jugak la masuk dan baca dia punya post, banyak juga yang aku dapat ilmu blogging yang aku korek timba dengan blog nie.

Dapat la jugak idea-idea untuk aku buat post di blog aku bila walk-in blog blog yang aku jumpa masa buat carian kat internet yang mana aku rasa menarik minat aku masuk dan baca isi kandungan blog tersebut, kalau menarik dan dapat member aku idea untuk berblogging aku akan selalu masuk laa korek sana sini sambil kumpul ilmu dan idea, bak kata perpatah "banyak membaca banyak juga ilmu yang kita dapat".

Banyak lagi blog-blog yang aku nak kongsi dengan korang nie, tunggu ajer post2 aku yang akan datang.

Untuk kali ini aku cadangkan korang masuk blog Hujan Batu nie.




online counter====== IKLAN AKU =================

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.