Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Thursday, November 25, 2010

Benda Yang Akan Aku Beli Jika Ada Duit Nanti

Barang nie memang dah lama dah aku target nak beli sampai sekarang hanya mampu tengok ja benda nie dok terpamir kat cermin di kedai ,duit gaji banyak keluar tampung hutang sana hutang sini kira lepas bayar utang cukup-cukup makan untuk satu kuarga.

Aku selitkan gambar tu kat post nie buat tontonan korang semua jom tengok  kat atas tu.

Amacam ok tak tapi bukan jenama yang di atas tu yang aku nak beli  jenama lain laa kalau dapat jenama nie pun kira okey la jugak daripada tak ada lansung. Aku berminat nak beli sebab aku nak ambil gambar untuk di selitkan kedalam blog atau website aku nanti wat masa sekarang nie aku hanya guna kamera handphone aku untuk ambil gambar, Gambar yang diambil guna HP aku nie Model Mot V3 kurang jelas sikit..ermmm sikit jer kurang jelasnya tapi boleh nampak lagi bentuk objek yang di ambil dan kalau korang tengok pun boleh tau la apa benda dalam gambar tu kan ( contoh disertakan.. hehehehe )

  Nampakkan tapi kelabu sikit laa biasa la HP kamera  kalau tak silap aku 1.5mp atau 2.0mp , gambar yang diambil jadi tak berapa jelas lain la macam kamera di atas tu aku rasa dia punya megapixel mau 10 atau 12 mp tu, kalau ambil gambar orang mau nampak bulu hidung tu..ahaks

Semoga impian aku nak memiliki kamera digital termakbul satu hari nanti...


online counter

3 comments:

  1. insyaallah kau boleh beli abu..nanti dah ada duit sambar satu...aku nak juga 1 ye..heheeh

    ReplyDelete
  2. oooo....ko nak beli kamera ye,abu :)

    aku ingat ko beli benda yang jadi latarbelakang blog ko ni :)

    ReplyDelete
  3. @Tn.Punya insyaallah.. kalau ader lebih laa hehehe.

    @sangilapi kalau kerajaan kita bagi nak jugak aku beli benda tu... untuk jaga keselamatan diri dan kuarga.. bukan nak jadi rambo..ahaks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.