Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Friday, November 26, 2010

Cerita Disebalik Blog Aku Part 2

Okey aku kembali lagi dengan cerita disebalik blog aku dengan part 2, kali ini kisah
berkisar tentang kisah Adsense la jugak, yea menjana pendapatan dengan blog beradsense
di bawah nie ada lagi 3 blog adsense aku yang kelangkabut tu..

Blog Golf         :- http://golfswingplanetrainer.blogspot.com/
Blog Naruto :- http://narutoanimaxvideo.blogspot.com/
Blog Animax :- http://matcargo-animationcollection.blogspot.com/

ketiga-tiga blog tersebut diatas di wujudkan semata-mata nak cuba menjana pendapatan
melalui program iklan adsense begitulah tamaknya aku dalam cuba nak buat duit dengan
adsense tapi hasilnya perghhhh ciput giler adala masuk tapi sen-sen jer laaa.

Kata perpatah " Orang tamak selalu rugi " memang betul lah kot no.. rugi masa, rugi
tenaga,rugi letrik, rugi air, rugi gula, teh dan kopi.. (aikk gula,teh kopi dan air
pun termasuk jugak ker.. hahahahah ).

Lagi satu aku senarai nama blog dan link blog aku tu bukan untuk wat promosi
cuma nak bagi korang masuk tengok jer dan beri sedikit komen tentang blog aku tu jer
supaya nanti boleh aku cuba baik tang mana yang patut.

Okey la nie aku cerita serba sedikit tentang blog aku tu,

Blog Golf
==========

Blog ini aku buat dengan ambil artikel dari internet kira copy paste jer la tu
blog cerita tentang belajar membuat pukulan golf, yang sebetulnya aku nie bukannya
tau main golf pun, kalau main game golf tu aku boleh laa sikit2 tu asyik kalah jer
1 lubang orang pukul 2 ke 3 pukulan bagi kat aku aku sebat sampai 6 - 7 pukulan
mau tak kalah..hahahaha.

Itula masalahnya bila orang yang tak tau pasal golf wat blog cerita pasal golf
kan ke gila punya kija tu..ahaks. Tapi takpa untuk semua boleh belajar lagi ramai
kawan2 aku la nie dok rancak main golf nanti leh la korek2 sket kat depa arr..

Blog Naruto
===========

Citer anime Naruto ni sapa tak tau aku pun dah tak ader idea nak kata apadah melainkan
kat umah dia mungkin tak ader Tv la kot. Cerita naruto nie akan ke udara setiap hari
Jumaat jam 7 ptg (taim magrib juga depa nak tayang citer nie) hingga 7.30 ptg.

Citer ni sejak dua menjak nie merupakan febret aku nie aku kalau boleh tak mau
miss citer nie lagi pun citer jepun nie dia cakap melayu..haahaha jarang org
jepun cakap melayu nie..ahaks (TQ TV3 sebab alih bahasa boleh la paham sket).

Disebabkan punya la minat kat citer naruto nie sampai aku beli DVD koleksi dari
episod 1 sampai la episod Shippuden 320 ( ader lagi tu ) dalam simpanan aku
sekarang nie... nanti ader duit nak pi cari lagi wat koleksi...

Blog Anime Collection
=====================

Blog nie aku menempatkan video dari pelbagai kartun anime  yang aku boleh cari kat
youtube sama macam blog naruto tu,macam-macam cerita aku muatkan kat blog tu, ingat
nak tambah lagi cerita kat situ dalam masa terdekat nie..

Blog Anime nie aku tak mau citer banyak la.. bukan ader apa pun cuma video jer,
kalau nak tengok masuk jer kat blog tu boleh tonton free jer tak kena bayar pun.

Okey la sampai di sini dulu ya.. nanti aku cerita pasai blog-blog aku yang lain
pulak. Jangan lupa tunggu entry aku yang seterusnya
 " Cerita Disebalik Blog Aku Part 3 "

Cau cin cau...



online counter
====== IKLAN AKU =================

3 comments:

  1. bab duit dgn blog ni gua tak paham2.. grr

    ReplyDelete
  2. hamzah :: i agreed

    tuan blog : banyak nye blog awk. saye yg satu ni je dah cukp nak melayan kerenah. hehe

    ReplyDelete
  3. @hamzah aku pun tak paham buat duit online nie jugak tp dah terbuat banyak biarkan jer la

    @efyna.pinkladies tu la silap terbuat banyak tp tak pa tengah plan nak update blog2 tersebut

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.