Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, November 23, 2010

Cerita disebalik Blog Aku Part 1

Sebenarnya dunia blog aku nie dah lama dah bermula sejak 3 taun yang lepas (lebih kurang laa.. campur tolak cuti tahunan).Aku mula buat blog masa aku terbaca blog Nawar (Jana Wang Adsense) yang mana beliau menjana pendapatan adsense dengan blog, fuhhh bila aku baca jer .. zinggggg!!!  satu macam punya semangat aku naik :O semangat bagai nak rak, aku pun nak menjana pendapatan melalu program adsense juga maka dari terbit la blog pertama aku yang bawah nie...

Blog Nutrition : - http://infohealthnutrition.blogspot.com/

Dalam blog nie aku cerita pasal produk kesihatan yang menjadi kegemaran aku iaitu pasal Madu Lebah dan pada masa tu aku plak join satu Syarikat jualan langsung yang top meletop sampai sekarang nie, syarikat jer yang meletop aku tak meletop jugak nak cari downline aku tak pandai jadi aku guna sendiri produk syarikat tu.Lama jugak aku join depa sapai la last bulan 6 hari tu aku dah tak renew keahlian lagi rasa giveup dah pendapatan tak masuk duit aku yang banyak habis beli barang..waaaaaaa .

Dalam blog tu aku ader pasang iklan dari adsense dan juga iklan dari clickbank..hahahaha kononnya nak jana pendapatan la tu dari iklan yang aku pasang tu, huh nampaknya bulan aku tak berapa cerah lagi dengan blog nie sebab trafficnya ciput :P

Lastnya cerita maknanya blog aku yang ini nie tak berapa menjadi.. ahaks , aku rasa ada banyak yang tak kena dengan blog aku tu... korang boleh la masuk pastu bagi komen korang pasai blog aku tu kat sini arrr.. bagi komen kat sini jangan kat blog tu plak..hahahahhh.

Ok lah aku rasa sampai kat sini dulu la cerita disebalik blog aku part 1 akan bersambung dengan cerita pasai blog aku yang lain pulak di part 2.. jumpa nanti !!!!


Start your posting here

online counter
====== IKLAN AKU =================

4 comments:

  1. takpe2..jgn putus ase.. cube lagi ;) hehe

    ReplyDelete
  2. pelan2 bro..aku jadi penyumbang trafik harian kau...usaha lagi

    ReplyDelete
  3. smuanya bermula dengan usaha n pengalaman bro..jgn give up oke?

    ReplyDelete
  4. Kepada semua kawan2 blogger aku Tq kerana bagi aku semangat... Berusaha... Berusaha... Berusaha... macam dalam cerita Jepun tiap2 petang aiiiihhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.