Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, November 21, 2010

Jalan Jalan Makan Angin..

Hari Ahad nie kalau dok rumah rasa boring giler, aku online sambil buat blogwalking ke blog kawan2 yang sudi singgah ke blog aku kira macam kunjungan balas laa sambil baca apa yang depa n3 kat blog depa.

Hari nie idea nak buat entry memang tak ader jadi aku ajak kuarga aku gi Jalan Jalan cari angin luar  destinasi aku ialah ke tepi pantai dekat jeti Pulau Jerjak , air surut masa aku sampai kat situ (6.30 ptg)

gambar diambil masa aku sampai masa tu agak cerah sket jadi aku snap dulu gambar ,maaf gambar blur sebab guna kamera handphone sebab aku tak ader digital kamera , dulu tempat nie cuma untuk orang beriadah, berbeku bersama kuarga dan juga untuk orang muda bercinta..eheheheh.

Tapi sekarang nie tempat nie dah di penuhi dengan gerai-gerai menjual makan dan menja tempat orang menjamu selera di waktu malam.. fuhhh meriah beb wa cakap lu , nak tau macam mana meriahnya kat sini korang datang la sendiri (maaf tak snap gambar gerai gerai makanan kat situ).
Sebenarnya gambar Jambatan tu jauh tapi aku zoom dulu baru snap tu yang nampak dekat tu kalau tak Jambatan tu nampak kecik jer..di bawah nie aku sertakan peta lokasi tempat beriadah tu.


Harap2 korang tau tempatnya ...hahahah, nanti korang bolehla bersantai dengan kuarga korang kat situ.. jangan lupa bawa khemah sekali baru best.


online counter
====== IKLAN AKU =================

1 comment:

  1. wife aku orang balik pulau.. nak d katakan setiap kali balik mesti g lepak dekat tepi pantai tu.. sedut udara bersih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.