Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Thursday, November 25, 2010

Membuat Pengubahsuaian Template Blog Aku

Hari sambil wat blogwalking ke blog-blog rakan aku sempat jugak aku menyulam membuat perubahan tempat untuk iklan nuffnang di blog aku... peeuuu mak datuk pening jugak kepala lutut otak aku dibuatnya dok cari lokasi nak tempatkan script Nuffnang nie, nasib baik pihak nuffnang ada bagi tutorial kalau tidak mau makan hari jugak dok cari nie..

Unit iklan untuk leaderboard dan sidebar masuk seperti yang dicaangkan tapi untuk unit rectangle tu nampak macam tak berjaya jer.. tak nampak pun labang nuffnang kuat kat post lama  aku.. ahaks

Untuk unit iklan B tu kompius jugak aku dok cari lokasi dalam edit html pada blog template aku nie. Untuk unit nie saja aku habiskan masa dekat 45 menet fuuuuuhhh lama tu sampai naik sakit belakang aku di buatnya sampai gambar Toy Story kat tv habis baru siap tu pun belum tentu nak keluar ke tak tu, berdo'a saja laaa " Aminnnnnn".

Dan dengan itula post tentang nie kuar untuk entry aku buat hari ini kira ok la jugak sebab ada post baru kat blog aku nie, tak la boring sangat kawan2 blogger datang mengunjungi blog aku sebab ada post baru, kalau dok nampak entry yang lama ja boring jugak orang nak mai melawat.



online counter

2 comments:

  1. aku dulu mintak tolong dengan member,abu :)

    aku ni memang kelabu asap pasal IT ni :(

    ReplyDelete
  2. @sangilapi.. itu dulu laa la nie sangilapi dah cekap dah kan..kan.. boleh minta tunjuk ajar kot no..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.