Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, November 21, 2010

Layari Internet Dengan Rockmelt Browse

Hari ni saya sekali lagi mencuba browse terbaru ia itu RockMelt Browse, untukmendownload browse ini anda kena mendapat jemputan baru lah boleh mendowload software untuk kegunaan anda. RockMelt nie baru peringkat Test Beta , sedang jalankan ujian aku rasa laaa...

"aku copy masa aku lawat blog Mata Hati"

Rockmelt nie kena login menggunakan facebook, buat masa nie rockmelt berjalan dengan lancar dan lebih laju dari Firefox dan Rockmelt mungkin akan dapat mengatasi Crome, kita tunggu dah lihat nanti.

Buat masa sekarang nie aku cuma di beri 3 peluang untuk menjemput rakan Facebook untuk mencuba RockMelt jadi siapa yang berminat boleh lah add aku sebagai rakan FB nanti kalau aku ader  lebih akses boleh la aku jemput korang untuk mencubanya..

Twitter :- http://www.twitter.com/atbrblog

Okey la cukup sampai disini dulu laaa, nanti aku cerita lagi.. ahaks


online counter
====== IKLAN AKU =================

3 comments:

  1. rockmelt ni lbh laju dari chrome ek....x boleh nak download lg ke?huhu..

    ReplyDelete
  2. @Rafina Mimi Zairul Murni ..Yup awk betul Rockmelt nie lebih laju dari chrome nak download cuba cari kat FB join group RockMelt

    ReplyDelete
  3. wah mcm menarik je..sapa yang develop browser ni.. takkan tak leh download.. teringgin nak test juga ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.