Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, November 9, 2010

Blog Walk-In - REZEKI MURAH begitulah kehendak ALLAH

Blog ini aku mula masuk bila aku baca satu post di blog myvitrd cerita mengenai tukang kasut bagus jugak ceritanya, sampai nak jatuh air mata bila membacanya heheheh tangkap syahdu la pulak.. dengan bermula cerita sebagai tukang kasut la sampai la nie aku masuk blog tu untuk baca cerita apa yang tuan punya blog post untuk hari ini.

Ini dia gambaq blog dia  kat sebelah tu....

REZEKI MURAH



Banyak lagi blog2 yang best untuk korang masuk nanti aku cari lagi, nanti boleh la kita sama2 memeriahkan lagi dunia blogger di Malaysia nie..





online counter
====== IKLAN AKU =================

4 comments:

  1. hehehe.. aku pernah ke tulis pasal tukang kasut ni ye.. aku pon dah lupa..hehehe

    ReplyDelete
  2. ader la bro, tu yang aku masuk tu...

    ReplyDelete
  3. @ Tn Punya,
    kahkahkah.....sendiri tulis sendiri lupa ye? :) apapun kalau pernah menulis pasal blog rezekimurah tu terima kasih banyak :)

    @ abu,ko biar betul,mungkin tukang kasut lain Tn.Punya maksudkan kot ? :)

    dan terima kasih di atas entry ini :)

    ReplyDelete
  4. @ Tn Punya,
    kahkahkah.....sendiri tulis sendiri lupa ye? :) apapun kalau pernah menulis pasal blog rezekimurah tu terima kasih banyak :)

    @ abu,ko biar betul,mungkin tukang kasut lain Tn.Punya maksudkan kot ? :)

    dan terima kasih di atas entry ini :)

    sangilapi... nickname aku masih ingat lagi cerita sebagai tukang kasut tu aku baca dari mula sampai habis mau kat 4 jam aku baca kat opis aku sampai kija lein aku tak buat..hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.