Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, November 22, 2010

Program Buat Duit Percuma Lagi.... FREE JOIN

Kali ini aku nak cerita sket pasal program nie. Ia merupakan satu laman website jual ruang iklan ,jadi sapa2 nak beriklan memang boleh la tempah ruang kat situ . Statistik website tu amat membanggakan kalau beriklan kat situ sure meletop punya sekarang ni ahli seramai 28340, Ahli Free 27510, Ahli VIP 830, dan Ahli BIZ 38 orang.

Lagi satu website nie hari2 ader orang daftar maklumla join percuma dah tu ahli free bila login jer dapat duit RM0.50 jadi kena login hari hari la macam aku nie hari2 aku login wat masa sekarang nie wang terkumpul aku dah mencapai RM 51.00 ( 101 hari login ).Lihat gambar di bawah...



Aku ingat nak cukupkan RM 100.00 pastu aku nak try wat kuar duit tu, kalau kompom depa bayar aku nak jugak jadi Ahli berbayar dan beriklan di situ.. hahahahahaha.

Join Program nie bukat setakat dapat duit saja kalau korang ader rezeki bleh dapat hadiah2 yang di tawarkan diwebsite nie jadi apa lagi JOM la JOIN

Untung2 dapat hadiah kan best tu..ahaks




Pekej Yang di tawarkan seperti berikut.


PAKEJ PERCUMA
Login HarianRM 0.50
Taja Ahli VIPRM 5.00
Taja Ahli BIZRM 2.00
Kredit0.00
Min WithdrawRM 100.00

Produk untuk PAKEJ BONUS
eBookTIADA
Video TutorialTIADA
SoftwareTIADA



PAKEJ BIZ (RM100)
Login HarianRM 1.00
Taja Ahli VIPRM 30.00
Taja Ahli BIZRM 20.00
Kredit100.00
Min WithdrawRM 50.00 / RM 100.00

Produk untuk PAKEJ BIZ
Software100 Software PERCUMA!
eBook10 eBook MESTI dimiliki
Video Tutorial10 Video Tutorial Hebat



PAKEJ VIP (RM300 RM200)
Login HarianRM 2.00
Taja Ahli VIPRM 80.00
Taja Ahli BIZRM 40.00
Kredit200.00
Min WithdrawRM 50.00 / RM 100.00

Produk untuk PAKEJ VIP
Software200 Software PERCUMA!
eBook10 eBook MESTI dimiliki
Video Tutorial10 Video Tutorial Hebat


Nak join Klik Sini

online counter

====== IKLAN AKU =================

3 comments:

  1. aku dah joint bro.. tapi lambat masyuk dibandingkan dengan nuffnang..hehehe

    ReplyDelete
  2. banyak nyer iklan.bedenyut mata akau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.