Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, February 28, 2011

Terima Kasih Nuffnang Bagi Tiket " Drive Angry "

Tidak terlambat lagi untuk aku berterima kasih kepada Nuffnang kerana bagi aku 2 tiket " Drive Angry " pada 26 Feb 2011 hari tu,

Gambar ikhsan dari " drive-angry-movie-trailer.blogspot.com "

Aku sampai agak awal sekit hari tu, aku dengan bala tentera aku untuk menyerbu TGV kat 1st Avenue, untuk pengetahuan korang semua ini la kali pertama aku menjejak kaki aku kat 1st Avenue walaupun telah lama aku  bertapa kat Pulau Pinang sampai dah berakar tunjang dah lanie.. hahahahaha.

Kat bawah nie aku ada sertakan beberapa keping gambaq yang aku snap masa aku pergi collect tiket free dari Nuffnang hari tu...

" Ini dia 2 tiket percuma dari Nuffnang "


" Ini dia aku punya 2 orang escort..hehehe "

" Escort aku yang kecil sedang bergaya dengan tiket free "

" lagi sekali dengan tiket free Drive Angry "

Aku bawa dua escort aku neh sebab anak2 aku neh belum pernah masuk panggung wayang, nie kira macam pengalaman pertama la buat mereka berdua neh., anak lelaki aku nak ikut juga tapi emaknya tak bagi sebab dia kena pergi tution..huhuhuuh sian dia ( itupun untuk masa depan dia jugak), sebagai upah kat dua escort aku neh abu belanja dia orang makan popcorn dan air sorang satu.. hhuhuhuu...

"Kaunter Nuffnang"

Yang kat atas nie pulak kaunter untuk claim tiket yang di menangi oleh blogger yang telah di sampaikan oleh Cik Wendy kot kalau tak silap laa (aku bukan kenai pun orang Nuffnang kat Penang neh.


Yang ini pula gambar kat depan pintu masuk ke pawagam TGV.

" Pintu masuk ke pawagam TGV"

"kaunter tiket dan kedai popcorn di TGV"

Gambar yang ini pula masa aku berada kat depan TGV cinemas, yang sebelh kiri tu tempat beli tiket wayang dan tempat untuk ambil tiket untuk yang membuat tempahan secara online dan yang sebelah kanan tu ialah lain tak bukan kedai "Popcorn" aku rasa kedai yang wajib dan mesti ada di semua panggung wayang wat masa sekarang neh...

Aku masuk ke panggung pada pukul 3.10ptg dahn habis menontong dalam pukul 5.00 ptg, untuk pengetahuan korang cerita "Drive Angry neh.. memang betul seperti entry sesetengah blogger ceritakan, cerita kurang menarik, kalau korang beli tiket untuk tonton cerita neh memang rugi duit laa, tak bagus untuk tontonan kanak2 dan jalan cerita yang amat mengarut (cerita pasal neraka, setan dan seumpamanya) dalam erti kata lain, korang jangan tengok laa buang masa jer.. harap ke Hero dan Heroin jer gempak.. hhuhuhuhu 

Oklah aku rasa cukuplah untuk hari ini aku cerita pasal tiket free dari Nuffnang neh. Apa-apapun aku ucapkan banyak-banyak terima kasih aku kepada Nuffnang sebab bagi tiket free neh.. kalau ada lagi peraduan menang tiket yang lain harap dapat masuk kedalam email aku untuk aku sertai lagi peraduan menang tiket free neh.. huhuhuuuh





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

2 comments:

  1. aku pun nak tiket free..cam mana nak dapat..:(

    ReplyDelete
  2. @GiveAsh.. join nuffnang atau churpchurp kala ader praduan tiket free depa akan info melalui email, join churpchurp klik kat banner di hot deal kat sebelah kanan tu..ahaks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.