Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, February 22, 2011

Lirik dan Kasih Orang Muda - Fahrenheit

Untuk entry post aku kali ini aku hanya nak share dengan semua rakan blogger yang sering berkunjung keblog ini satu lagu yang aku sangat-sangat suka dengan wat semenjak dua menjak nie, aku dengar lagu nie sampai berulang-ulang  kali tanpa henti bak kata orang sampai telinga naik jemu baru aku tutup lagu neh...

" Photo Credit kepada mp3albumscollection.blogspot.com "


Tajuk Lagu:- Kasih Orang Muda
Kumpulan : Fahrenheit


Mengapa engkau menyusahkan aku
Sebagaimana hari yang ku lalu
Tidak pernahkah kau merasa kasihku
Sudah puas aku memahamimu

1
Sebenarnya perjalanan itu
Menyukarkan diriku
Sememang ada tekanan
Itu lumrah bagi insan yang bernafas

Damai nun di celah mentari
Kehangatannya mengajar aku berani
Sudah kurasakan berani
Dengan cinta yang kau sebut-sebutkan padaku

Hari ini makin kita
Makin kita mengejar dewasa
Lautan di hadapan menanti
Rintangan pasti akan bersemi
Di jiwa kita

( ulang 1 hingga akhir )

Link untuk download : - Klik sini

kalau nak dengar terus kat sini ( akan di update nanti )
 
Aku bukanya apa bila sesuatu yang bagus dan sedap untuk halwa telinga nie memang patut kira kongsikan.... " Sharing is caring " muahahahahah




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.