Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, February 6, 2011

Kata Kekunci Yang Tidak Di Sangkakan

Hari nie aku ader buka akaun Nuffnang  untuk blog aku neh.. dan aku jumpa kata kekunci seperti diatas tu.. huhuu pelik-pelik jugak org cari blog aku neh dengan kata kekunci yang jarang atau aku rasa tak pernah aku masukkan dalam post blog aku neh... cuba lihat screenshot yang aku ambil dari akaun Nuffnang aku neh...



Cuba korang tengok tu " gambar cikgu smkk " walau pun 1 kujungan jer yang search guna keyword tu.. tapi kira ok la jugak erkk. dari takde orang cari langsung.. hahahahaah.

Aku rasa untuk post-post yang akan datang neh.. aku nak selitkan lagi keyword yang lagi pelik-pelik huhuhu mana la nak tau kot-kot ader jugak yang search nanti boleh la blog aku keluar kat top search tu...mudah-mudahan laa... baru bleh dapat banyak traffic... :)

Lagi satu nak war-warkan kepada pembaca blog aku neh , kalau korang belum ader akaun Churpchurp lebih baik korang dapatkan satu, boleh jugak jana pendapatan secara pasif nanti, bagi yang ader akaun twitter lagi bagus, nak lagi bagus akaun twitter korang tu mestila banyak follower hahahha baru boleh jana lebih wang dengan Churpchurp nanti...

Kalau berminat nak follow aku di twitter klik sini Twitter atbrblog, Add aku sebagai rakan facebook klik sini








online counter
 Sedang Usyar jer !!!

2 comments:

  1. salam....hehe biaseler tu bro kadang2 keywords tu mmg mengarut2 yg dapat tapi tk kesahler yang ptg ade traffic kan

    ReplyDelete
  2. hehe. kdg2 memg kite x sangke keyword ngarut2 leh kuar lak blog kite. niway naik traffic what ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.