Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, February 22, 2011

Cornetto Style.. apa ke haey...macam-macam haey

Ermm.. tengok pada tajuk entry aku kali neh... tak lain tak bukan pasal iklan Cornetto Style di Churpchurp sekarang tengah hangat berlansung.. tengok banner cornetto neh.. kat bawah..

" photo ikhsan dari Facebook-Cornettolove "

Korang boleh join peraduan neh dengan klik jer kat banner tu pastu  "Like" page tu dan kemudian buat bidaan untuk artis kegemaran korang.. huhuhuhuuh kemudia artis tu akan nyanyi lagu terpilih untuk teman hati korang.. huhuhuuuh istimewa tu.. Cepar arrr peraduan bermula 21 Feb dan tamat pada 31 Mac 2011.

Lagi satu nak share dengan korang neh arr iklan yang selalu kuar kat TV tu... Iklan Cornetto.. buka pembalut ice cream kuar lagu.. kreatif betul depa arrr.. kena aku tak sekreatif macam tu. hahahahhaha, Mai kita layan iklan tersebut kat sini plak..... Layan Zassssssss..



apa boleh buat awek yang kat iklan tu pun cemey giler... nasib baik aku tak gila kat awek tu... maunya gamat kat tepi jalan bila semua orang yang beli Cornetto bila buka kuar lagu macam kat iklan tu... hahahahah .. kemas..kemas..



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.