Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Saturday, October 16, 2010

Betul Ker Dengan Cara Nie Dapat Banyak Backlink


Awal pagi tadi sambil update blog merapu aku nie aku terbaca dalam blog myvitrd menerangkan cara2 nak dapatkan trafik dengan menggunakan backlink, dan aku rasa cari nie ada logiknya jugak kalau kita sama buat seperti mana yang di terangkan di bawah nie rasa kita memang dapat trafik dengan cara nie...


Apa2 pun Aiman tak kisah macam mana pun janji kalau ada orang sudi singgah ke sini kira bagus la daripada tak ada langsung.


Tipsnya adalah seperti dibawah

Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon aku dapat dari page Blog Hanz, dan myvitrd Thanks kepada anda berdua dengan tips ini, aku nak bagi kad credit kat korang berdua pun aku pun tak tau lak macam mana.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. download mp3 percuma

2.
bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

3.
Cara hidup baru abad 21

4.
Bila Aku Menulis Blog

5.
~ApekpunyaBlog~

6.
My Big Family & Friends

7.
ABCMILO


8.
matdin (orang paling terkenal hehe…)

9.
MSR @Blogger

10.
tengku nizam

11.
mizz shizu

12.
Me & Myself V3

13.
Blog Hanz

14.
myvitrd

15.
Matcargo Blog


PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.


2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak...




online counter

====== IKLAN AKU =================

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.