Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Saturday, March 19, 2011

Nak Main Kasut Roda? RM15 untuk 3 Jam ..Murah tu !!!!



Pernah tak korang main kasut roda?.. aku pernah jugak la dulu ..ermm kira masa muda2 dulu laa..main dengan kawan kat tempat kija laa.. masa tu aku main kat tempat roller skate tu dia charge RM 20.00 untuk satu jam termasuk dengan kasut sekali laa...huhuhuhu

Tapi bagi korang yang tinggal kat Subang Avenue korang boleh beroller skate selama 3 jam dengan bayaran hanya RM15 sahaja.. huhuhuhuuu untuk dua orang tau bukan main sorang2 .. jenuh main laa kalau camtu.

Kalau yang belum pernah try eleok pi sana try main.. 3jam beb kalau tak pandai boleh pandai terus.. tapi kena bawa sponce la lapik kat punggung korang, nanti jatuh tak la sakit sangat..huhuhuuu

" Kasut roda jenis nie aku belum pernah guna..."

Roller skate berlampu.. macam 2fast 2firus la plak

Nak tau maklumat lebih kanjut pasal main roller skate neh klik kat bawah sini ...

MAD - RM15 FOR 2 SKATERS FOR 3 HOURS AT THE WHEELS



apa2 pun kat orang pompuan jugak yang ader kelebihan kat tempat neh sebab kat sini ader mengajurkan contest untuk Roller Skating Queen.. asyik queen jer King tak ader ker..hohohohoh







online counter
 Sedang Usyar jer !!!

3 comments:

  1. tak tahu pun ada boleh main roller skate dekat subang avenue tuu. jom g main sama2 nak. hikhik

    ReplyDelete
  2. @sarah mohamad.. elok la tu, ajak kawan2 sekali baru best.. :)

    ReplyDelete
  3. tak faham sangat lah tentang yang main 2 orang tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.