Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Wednesday, March 16, 2011

Daftar Road Tax Remainder Boleh Menang Hadiah RM 2000.00

Tadi masa aku buka email aku tu  aku dapat massage dari Churpchurp berbunyi macam nie.. " Good morning! How's Tuesday looking for you? You have been assigned to a new ad campaign "Maybank2U Lead Gen " korang nak tau ker pasai aper tu..  nah tengok gambar kat bawah nie..



Ini pasal Takaful Insuran macam macam produk ada di tawarkan korang hanya perlu masuk ke portal Maybank2u.com untuk dapat maklumat lebih lanjut mengenai produk yang di tawarkan. Mana nak tau kalau korang bernasib baik dapat menang hadiah yang di tawarkan :)

Lagi sekali kata-kata hikmat nak aku sebut kat sini.. hohohohohoo

" Untuk batu tengelam dan jadi pulau tak pun jadi tukun tiruan untuk ikan membiak, Untung sabut hanyut sampai ke pantai nanti ada orang kutip buang masuk bakul sampah, Untungnya usaha.. lagi banyak usaha yang kita usahakan lagi banyak keuntungan yang kita dapat..."  hohohohoo





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.