Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Friday, March 25, 2011

Millionaire Mind Power Seminar Pertama Aku 2011


Hari sabtu nie aku akan menghadiri satu seminar " Millionaire Mind Power " yang di kendalikan oleh Prof Dato Dr. Ibrahim Ahmad, fuhh dengar mesti gah punya dan korang mesti rasa aku akan mentransformasikan diri menjadi robot transfomer aku yang kurang berharta nie, bukan tak ader harta cuma  kurang banyak sikit dari Prof Dato Dr Ibrahim Ahmad yang diatas tu jer..hahahahahah.

Harap aku dapat korek serba sedikit ilmu yang akan di beri oleh Dato semasa di seminar tu nanti yang boleh aku guna pakai sepanjang hayat aku. Aku cuba mengorakkan langkah pertama aku untuk merealilasikan impian aku supaya menjadi insan yang lebih bermakna dan berkebolehan.

Kalau korang nak try boleh la join seminar nie klik jer kat sini Millionaire Mind Power  bukannya mahal pun cuma RM 50.00 jer, apa la salahkan labur sekit RM 50.00 untuk tuntut ilmu yang amat berharga untuk diri kita sendiri.

Sila tengok program yang di sediakan. aku copy paste dari website Millionare Mind Power untuk tatapan korang.. kot-kot berminat.

Jadual Program



WORKSHOP MMP

Yuran RM 50

DAPATKAN TIKET ANDA SEBELUM ANDA HADIR KE WORKSHOP MMP !

Waktu : 9.00 pg – 1.00 tengahari

TARIKHTEMPATSTATUS
5 MarchMITC, MelakaDone
6 MarchM Suites Hotel, Johor BahruDone
18 MarchGrand River View Hotel, Kota Bharu KelantanDone
19 marchFelda Residence Hotel, TerengganuDone
20 MarchVistana Hotel, Kuantan PahangDone
26 MarchPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
27 MarchSeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
10 AprilHyatt Regency Kota Kinabalu, Sabah
6 MayGolden Landmark Hotel, Singapore (7.30 p.m – 10.30 p.m)

Workshop Edisi KHAS di Kota Kinabalu, Sabah

Tarikh : 10hb April 2011
Tempat : Hyatt Regency Kota Kinabalu.
Masa : 9.00 a.m – 1.00 p.m
Sila dapatkan  SEGERA tiket anda melalui RMA Mazriza 019-6359066.

Workshop Edisi KHAS di Singapore

Tarikh : 6 May 2011
Tempat : Golden Landmark Hotel, Singapore
Masa : 7.30 p.m – 10.30 p.m
Sila dapatkan  SEGERA tiket anda melalui RM Norah Hajah +6590046184.

KURSUS MILLIONAIRE MIND POWER

Waktu : 9.00 pagi – 6.00 petang

TARIKHTEMPATSTATUS
2 AprilMITC, Melaka
3 AprilM Suites Hotel, Johor Bahru
15 AprilGrand River View Hotel, Kota Bharu Kelantan
16 AprilFelda Residence Hotel, Terengganu
17 AprilVistana Hotel, Kuantan Pahang
23 AprilPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
1 MaySeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
30 MaySabah (Tempat akan diberitahu kelak)

KURSUS REIKI MASTER 2011

Waktu : 9.00 pagi – 1.00 tengahari

TARIKHTEMPATSTATUS
4 AprilJohor Bahru (Tempat akan diberitahu kelak)
5 AprilMelaka (Tempat akan diberitahu kelak)
18 AprilVistana Hotel, Kuantan Pahang
24 AprilPark Avenue Hotel, Sg. Petani Kedah
29 AprilGrand River View Hotel, Kota Bharu Kelantan
30 AprilFelda Residence Hotel, Terengganu
2 MaySeri Pacific Hotel, Kuala Lumpur
31 MaySabah (Tempat akan diberitahu kelak)

REIKI MASTER HEALER SUPER SAVER

Tarikh :  6 – 8 April 2011
Tempat :  Awana Genting Resort, Genting Highland
Hubungi : Niza 017-2232977

PROGRAM MONEY GUERILLA’S

* Terbuka kepada semua warga Malaysia/Pelajar MMP

Melahirkan rekrut yang mempunyai daya saing yang tinggi serta memantapkan daya tahan fizikal dan mental. Fokus dan cenderung dalam memburu kekayaan untuk lebih menghargai masa, duit dan pengorbanan.
REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI RM 5,000
Tarikh : Akan dimaklumkan kemudian
Tempat : Akan dimaklumkan kemudian
Hubungi :  Niza 017-2232977

KIDS MINDPOWER

Tarikh :  7 Jun 2011
Tempat :  M- Suites Hotel, Johor Bahru
Hubungi : Nita 013-2596669





online counter
 Sedang Usyar jer !!!

1 comment:

  1. nak juga k p[i tp dah register namun x ada jawapan balik melalui e-mail,mcm mana pulak tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.