Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, March 7, 2011

Awie Buta Warna ..???

Betul ker nie cerita nie yang mengatakan Awie buta warna neh.. huhuuuuh korang jangan terpedaya dengan tajuk  yang ka atas tu, ini adalah kerana tajuk entry kat atas tu nengenai satu drama yang di tayangkan di Astro Ria pagi tadi cerita mengisahkan Awie sebagai ... (ntah aku luper nama la plak watak Awie dlm drama tu) kantoi, berkerja sebagai Pengawal di sebuah resort dan berkenalan dengan awek Rusia bernama Amy.. huhuhuu banyak adengan lawak yang mengeletek hati dalam drama neh.. aku asyik renyeh jer sepanjang nonton drama tu.



tapi apa2 pun bagi aku cerita neh memang best , part yang aku suka bila kucing bagi nasihat pada awie siap kecek kelate lagi.. huhuhuhuu tu yang lawak tu.

Dalam-dalam tu jugak ader pengajarannya dalam cerita tu... kalau nak berjaya kita mesti mengubah penampilan kita dan kena bekerja keras dalam erti kata lain kena usaha lebih sket laa baru boleh berjaya... jangan asyik dok tunggu kejayaan datang kepada kita, kita yang harus pergi mencari kejayaan...

Nak tau cerita lebih detail lagi korang tonton jer kat Astro Ria, bila drama tu nak di tayangkan aku sendiri pun tak tau bila pulak cerita nie akan di siarkan semula di Astro Ria neh, pagi tadi pun aku secara tak sengaja tengok cerita tu... sebab pagi2 tak ader siaran yang menarik lagi.. huhuhuhu

Korang sabar jer laa ,nanti Astro Ria aku buat tayangan ulangan la kot..huhuhuu.. bagi yang nak tonton drama Buta Warna nie, selamat menunggu laa...



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

2 comments:

  1. Kalau dah awie berlakon, konfem lah best kan..
    Huhuhu..


    Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

    ReplyDelete
  2. @d_tieah ..ooo ko minat awei laa... huhuhuhu memang best cerita tu... kelako..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.