Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Sunday, January 30, 2011

Menjana Pendapatan Dengan Churpchurp

Kali ini aku nak share dengan korang satu berita yang amat bagus dan baik untuk korang yang suka menjana pendapatan secara online neh.. ia adalah program menjana pendapatan dengan Churpchurp, menjana pendapatan secara pasif tapi korang kena ader akaun twitter untuk join program neh.

" gambar ikhsan dari mohdzaid.com..TQ bro "

Sekarang neh Churpchurp mengajak korang semua untuk menginvite rakan-rakan korang untuk join program neh.. setiap rakan-rakan korang yang join dengan link korang ,korang akan dibayar RM 1.00 untuk satu kepala.. heheheheh kira ok laa.. kalau 10 org join dapat RM 10.00 kalau 100 org.. ehem..ehemm jer laaa banyak tu... sapa nak bagi oiiii.. korang hanya perlu perkenalkan pada rakan korang jer.. kalau depa berminat dan join dengan link korang macam durian runtuh la jawabnya...

Jadi apa korang tunggu lagi JOIN LA kat SINI

Jadi aku sarankan kepada korang rakan-rakan blogger aku neh, kalau yang ader akaun Twitter yang dah banyak follower tu elok la join program neh.. memang best... sambil tweet dapat duit hahahahha

" Every tweet is money " itulah yang mampu aku kata wat masa sekarang neh, oleh itu jangan sia-siakan akaun twitter korang tu Join Churpchurp sekarang jugak... MEH la KLIK SINI




online counter

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.