Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, April 25, 2011

Follower ke 100 aku nak bagi hadia apa arr?

Dengar sini semua kawan-kawan blogger yang selalu singgah kat blog Blues Bukan Untuk Aku nie..huhhuhuhu macam pembawa utusan masa zaman dulu-dulu aihh... Aku ader 1 soalan.. huuhuhuu..

agak-agak la apa yang patut aku bagi kepada follower aku yang ke 100 arrr ?. Perlukah aku hadiahkan dengan produk yang mahal2 sebagai tanda Tima Kacih.. atau hadiah yang biasa-biasa ajer...


aku rasa nak bagi hadiah yang boleh digunakan selalu laa..psttt hadiah dah ada saja jer nak tanya kawan-kawan blogger neh.. huhuhuhuhu lambat lagi nak dapat follower yang ke 100 neh sekarang baru 75 kawan jer.. ehehhe rasa-rasa mau makan taun neh nak dapat follower yang ke 100..ahaks... apa-apa pun kita tunggu dan lihat sapa yang kena...

kepada yang mendapat nombor follower yang ke 100 tolong bagi tau aku yea... mana tau sebab aku nie tak selalu update blog sekarang neh.. sibuk sket... huhuuhu sibuk jual produk ubat kuat..hahahahahah


kalau berminat singgah ler.. heheheh.. kita orang lelaki neh tak selalu kuat, benda2 nie patut di try jugak untuk kebahagian rumah tangga...( psttt.. untuk yang dah berumah tangga jer, kalau yang bujang tanggung sendiri kalau apa2 jadi.. hahahahahah )



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.