Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!Wednesday, January 25, 2012

Official Video: Malaysia Airlines Missing You Flashmob at KLIA


================== Iklan Sponsor =====================

Video upload by   , 


Promosi terbaru dari Malaysian Airlines... gempak tu siap nyanyi kat airport lagi huhuhuuh dan di bawah nie sedikit penerangan mengenai iklan tersebut.

"" Penumpang yang tiba di Kuala Lumpur International Airport (KLIA) pada hari Sabtu, 14 Januari 2012 telah disambut dengan mob kilat kerana mereka membuat cara mereka Arrival Hall di Aras 3. Banyak untuk menggembirakan penonton yang tidak curiga, ditambah dengan merenung ganjil percaya, pelawat di KLIA menyaksikan kira-kira 100 penyanyi dan penari memecah masuk ke dalam hiburan spontan sebagai sebahagian daripada kilat khas Malaysia Airlines mob acara yang diadakan untuk menyambut Tahun Baru dengan bunyi.

Bertemakan 'Hilang Anda', mob kilat di Balai Ketibaan 10 minit yang berkekalan memaparkan medley menyeronokkan lapan lagu-lagu hit yang popular dalam pelbagai bahasa.

Acara ini kick-bermula dengan 'lagu tema "Kami terbang" diikuti oleh trek bersih dan kemas Janet Jackson,' Malaysia Airlines Miss Anda Kebanyakan 'untuk menetapkan nada untuk mob kilat itu di mana satu lelaki muda dengan gitar satu dalam tangan berjalan sehingga kepada teman wanita dan beliau tiba-tiba memecah masuk ke lagu dan tarian. Ini segera diikuti di sudut yang lain Dewan oleh seorang lelaki yang kononnya hati patah muda belting 'hit Rahim Maarof Istana Menanti' yang disokong oleh satu kumpulan nyanyian acapella mengulangi emosi. Tidak lama kemudian, bunyi merdu 'Aankhein Khuli' lagu Hindi popular dari Mohabbatein filem bergema.

'Back Boyfriend saya' mempamerkan sekumpulan lelaki yang pulang dari cuti sekolah, hanya akan disambut oleh kumpulan yang bersemangat teman wanita. Berikut adalah versi Richie Ren 'Lang Hua Yi Duo Duo' dinyanyikan oleh kumpulan pelancong pemuda Cina, lengkap dengan pemimpin kumpulan melambai bendera, dalam perjalanan mereka keluar dari pintu Dewan Ketibaan. Menyelamatkan terbaik untuk lepas, mob kilat terus dengan hits 'Rindu', 'Balik Kampung' dan 'Signed, Sealed, Dihantar,' yang memaparkan anak-anak kapal kabin Malaysia Airlines berpakaian seragam penuh.

'Kurang Anda' flash mob acara kemuncak prestasi 200-strong kumpulan 'Akan Datang' yang mempunyai penonton yang bertepuk tangan dan bersorak pada penghibur.

Mob Flash di seluruh dunia trend baru yang melibatkan kumpulan yang agak besar orang-orang yang out-of-biru-, memecah masuk ke dalam perbuatan tarian di tempat awam, hanya untuk masa yang singkat, dan bersurai ke arah orang ramai tidak lama lagi kerana ia berakhir.

Mob flash Malaysia Airlines diletakkan bersama-sama dengan bakat-bakat dari Kit Kat Klub anak syarikat Enfiniti Vision Media, Malaysia Airlines kakitangan & keluarga, pelajar-pelajar dari Unisel dan terkenal di Malaysia tarian profesional koreografer Pat Ibrahim Puteri Gunung Ledang, P. Ramlee dan Rahsia hidup kemasyhuran muzikal Nora.""

======================= Iklan Sampingan =================
RAHSIA RM435,200 DALAM 7 BULAN,TANPA PRODUK DAN PENGALAMAN, EKSKLUSIF!!
Laporan Sulit Membongkar 7 Rahsia Buat Duit Dari Rumah
online counter
 Sedang Usyar jer !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.