Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Monday, March 16, 2015

Produk Review- Perfect Man V' asia


Nama Produk : PERFECT MAN

PERFECT MAN adalah produk minuman tenaga formula untuk lelaki bagi mengembalikan tenaga yang hilang setelah menjalan aktiviti harian dan juga mampu memberi tenaga tambahan untuk lelaki.
  
Kandungan Produk:
Tongkat Ali, Butea Superba, Tribulus Terrestris, Maca dan Saw Palmetto

Cara Pemakanan:

  • Bancuh 2 sudu Perfect Man bersama 150 ml air kosong di dalam shaker yang disediakan.
  • Goncang sehingga larut.
  • Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan makan malam.

KHASIAT PERFECT MAN V’ASIA

  • Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan jasmani
  • Merangsang tenaga dan keupayaan seksual
  • Membantu menambah saiz dan ukuran zakar
  • Membantu para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri
  • Membantu mengatasi masalah kesuburan
  • Membantu merawat gangguan ereksi serta masalah ejakulasi pra-matang
  • Meningkatkan kuantiti sperma yang berkualiti
  • Menjana penghasilan tisu testis dan prostat yang lebih sihat
  • Melambatkan proses penuaan
  • Membantu mengurangkan paras kolestrol seterusnya membantu memelihara sistem kardiovaskular
  • Memelihara dan menggalakkan fungsi organ dalaman
  • Meningkatkan tahap metabolisme tubuh
  • Membantu mengawal berat badan
  • Membina dan mengukuhkan otot dan tulang
  • Menguatkan daya ketahanan tubuh bagi membantu menentang serangan penyakit

Kesan Permulaan (Pengalaman saya setelah menggunakan produk PERFECT MAN )

Sila ikut arahan yang telah di berikan pada bungkusan produk seperti yang dinyatakan di atas ( Cara Pemakanan).

- 1 bungkusan (botol) cukup kegunaan untuk seminggu)
- Pada 1 -  2 minggu selepas pengambilan anda akan kerap membuang air besar (biasanya pada minuman yang pertama dah boleh rasa dah)
- Pada minggu yang 3 anda akan kembali seperti sediakala (maksunya tiada lagi kerap membuang air besar) ini kerana proses penyucian dalam usus telah selesai :-) kot 
- Jangan takut dan terus berhenti pengambilan semasa anda kerap rasa nak buang air besar kerana ia bersifat sementara sahaja.

Kesan Keseluruhan:

-Tubuh badan akan rasa lebih ringan semasa bangun sebelah pagi dan rasa lebih bertenaga.
- Terbukti seperti yang di nyatakan diatas ia dapat mengembalikan keatifan kelakian anda dan tenaga kelakian ( Terbaek )
- Nak cerita panjang2 pun tak guna baek anda semua cuba sendiri lah baru tau.. :-)

Harga berpatutan RM38 jer ( kalau berminat boleh order kat saya penghantaran percuma seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah Sarawak dan Labuan tambah RM5.00)


3 comments:

  1. memang betul... rasa lebih bertenaga dan kurang letih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul saya bersetuju dengan tuan, sampai sekarang saya terus mengambil produk ni

      Delete
  2. memang betul... rasa lebih bertenaga dan kurang letih...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.