Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Tuesday, November 15, 2011

Cerita Pasal Buat Duit Dengan Blog..

Gambar iksan dari blog www.ceritamamat.com 

Rata-rata yang ada blog tak kira blog percuma atau pun blog berbayar (bayar hosting dan domain) semestinya mesti mencari-cari cara buat duit dengan blog termasuk la aku yang masih tercari-cari nie step nak buat duit dengan blog sehingga sekarang masih belum jumpa lagi yang power mawer lagi bernas...

Kalau korang betul-betul berminat nak jadikan blog berbayar atau blog percuma anda sebagai mesin cetak, tarik dan lubuk duit sampingan anda, apa rasa korang kalau blog korang dapat menjana pendapatan sampingan bulanan RM 1000.00 ke 3000.00 sebulan (fuuhhh banyak tu).

Heheheh... nie gambar duit aku yang aku snap sendiri. 

Bagi aku kalau permulaan dapat RM 300.00 ke 500.00 kira dah cukup kuat dah tu, lama -lama ia akan tetap bertambah tapi kena rajin-rajin berusaha la...tingkatkan traffic ke blog atau website kita, jika tidak bersarang la blog atau website tu tanpa pengunjung atau pembaca .

Nak tau petua dan cara-cara nak jadikan blog anda sebagai mesin wang macam gambar kat bawah nie




Maklumat lebih lanjut sila lawati blog berikut --> Ceritamamat dan Jom Rileks , aku guarenti korang semua pasti akan dapat maklumat yang anda cari tu..




online counter
 Sedang Usyar jer !!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.