Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Thursday, September 29, 2011

Gen2 Semangat Merdeka


Gambar nie aku snap guna kemera digital yang tak berapa mahal.. huhuhu tapi cukup jelas gak gambonyer, aku snap semasa aku nak balik dari kampung mertua aku di Kelantan ke Penang raya yang lepas baru nie (huh .. cerita lama tu..aku peram gambo nie.. nak kasi biak..huhuu ).

Semasa aku berenti rehat kat hentian rehat Perah, oiii ramai gak mamat, minat, adik, kakak dan abang-abang pakat posing dengan keta nie, aku pun apa lagi amek la juga sekeping , mana nak dapat dah keta yang di hias macam nie kalau ader pun kena tunggu taun depan la pulak.. kereta Merdeka Raya nie..

Ermmm meriah betul keta nie penuh dengan bendera jalur gemilang... agak lama gak keta nie parking kat situ lepas tu tuan keta bawak balik la keta dia , jadi melepas la sapa yang sampai lambat.. tak dapat la nak bergambar dengan keta setahun sekali neh... huhuhuu

kat sini pun korang boleh tengok gambar jugak Mat Photo



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.