Sosial Sharing


NAK TERIMA DUIT SECARA ONLINE MUDAH DAN CEPAT DAPATKAN AKAUN PAYPAL ANDA SEKARANG !!! Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 Sedang Usyar jer !!!



Saturday, July 23, 2011

Kapal Terbang Jet Kawalan jaun berkuasa Jet Turbine

Kali ini aku nak kongsi dengan korang pasal tajuk kat atas tu, agak-agak korang la bila pulak benda macam nie boleh dimainkan kat Negara kita nie Malaysia, aku rasa kos penyelenggaraan pun ermm memang boleh tahan boleh jadi miskin kalau korang tak ada banyak side income.. huhuhuh

Jom tonton video kat bawah nie.. sebenarnya lama dah aku nak wat post pasal cerita nie... asyik sibuk ja sejak dua menjak nie..

Video 1


Video 2



Ok la cukup rasanya aku tunjuk kat korang dua video nie.. kalau nak tengok lebih banyak lagi  korang boleh la cari kat youtube..



online counter
 Sedang Usyar jer !!!

    

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inilah Yang Mesti Anda Tengok..!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lanjut layari:
Sila klik gambar di atas tu.

========== Iklan Lain =============

MEN!!! MEN !!! MEN !!!.